Co jednou uvidí děti našich dětí?

To, že svět je v úpadku, dnes nelze popřít. Až se na dnešní dobu budou dívat s odstupem času děti našich dětí, co uvidí? Bojím se to domyslet. Uvidí totiž konzumní společnost, která se svobodně rozhodla žít v ignoranci, a ta se jí jednoho dne krutě vymstila. Pravda, pokud se nic nezačne rychle měnit k lepšímu, nebude tady možná za 60 let nikdo, kdo by dnešní dobu hodnotil. Pokud to ale dopadne dobře, nebude to lichotivé hodnocení.

Na počátku 21. století byla země ovládána skupinou mocných lidí, která tvořila jen asi 1 % populace. Tito lidé vlastnili 40 % světových zdrojů, které nabízeli v tržní ekonomice. Tržní ekonomika byl systém směny zboží a služeb, kde figurovaly peníze jako protihodnota. 
Peněžní, neboli monetární systém byl navržen tak, aby bylo nutné uměle udržovat nedostatek, čímž se na trhu dodatečně regulovala cena. Hlavní složkou ceny zboží a služeb ale byla spotřebovaná energie.

Celé 20. století vč. počátku století 21. bylo ve výrobě energie krajně neefektivní. Koncepce výroby energie stála na technologii, která vyžadovala neustálý přísun fosilních paliv. Koncem 20 století se rozšířily i elektrárny, které využívaly k výrobě tepla štěpnou jadernou reakci. Produktem této reakce byl vysoce toxický radioaktivní odpad. Teplo se používalo k zahřívání vody, která se v podobě páry poté prohnala parní turbínou, a vyrobená elektřina se distribuovala ke spotřebiteli. Cena energie ale kvůli této neefektivitě a zvyšující se populaci neúměrně rostla a přispěla ke kolapsu světové ekonomiky.

Problematické bylo rovněž samotné řízení státu, které bylo v rukách zkorumpovaných politiků. Politici svojí neprofesionální prací zapřičinili zadlužení vedoucí k podřízení se zájmům USA. Ty stály za rozpoutáním 3. světové války, když 11. září 2001 demolicí dvou věží známých jako WTC rozpoutala válku proti terorismu. Celá demolice byla nafingována jako útok teroristů. 90 % obětí této války bylo civilní obyvatelstvo. Proto zahynula v bojích celá 1/3 populace planety.

Další třetina populace zahynula v důsledku poválečného kolapsu hladem a v otřesných sociálních podmínkách které byly důledkem ekologické devastace. Elita, která to celé zapřičinila, byla na celou situaci dobře připravena, a po odeznění všech bojů chtěla znovu nastolit pořádek. Plánovala očipovat všechny zbývající lidi a nastolit tak úplnou kontrolu společnosti orientované opět na konzum.Ve snahách ale selhala a dnes jsou tito lidé mrtví, nebo jsou na útěku.

Možná se ptáte, jak to mohli lidi nechat dojít tak daleko? Celou dobu fungoval propracovaný systém, jakým se dostávaly ke člověku informace. Média tak jako vše ostatní, byla v rukou elity, která prováděla skrytou cenzuru doprovázenou propagandou. I přes alarmující konspirační teorie se tak v televizi neobjevila ani zmínka o skutečném dění. Televize, která fungovala v celém systému jako mocný nástroj manipulace veřejného mínění, informace záměrně upravovala. To vedlo k prvotní neschopnosti lidí vidět, co se ve světě děje a jak se k tomu mají postavit.

konspirační teorie byly v main streamových médiích permanentrně ignorovány a na internetu probíhaly snahy o jejich cenzuru nebo zesměšnění. I přes tuto skutečnost však došlo ke světové revoluci, díky které byla třetí světová válka velkým fiaskem, na jejímž konci se policie a armáda přidali k protestujícím a tak mohlo dojít ke svržení světové vlády.
Škoda jen, že změna k lepšímu stála tak vysokou cenu....

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radek Čelechovský | čtvrtek 17.11.2011 14:08 | karma článku: 11,16 | přečteno: 874x