Čemu prospěla střelba ve Francii

Už je to tady zase,  tzv. osamělý vlk s muslimskou vírou se jednoho dne rozhodl, že se pomstí celé té hnusné západní ideologii, vezme zbraň a začne kolem sebe bezhlavě střílet. Jeho plán byl plán úplného blbce, který si něco takového vůbec ani nenaplánoval. Tento idiot se potom zabarikádoval v bytě, kde dělal 30 hodin blbce z policistů. Proč ho odtamtud nevykouřili slzným granátem? V bytě měl snad plynovou masku nebo co? Prezident Szarkozy chtěl toho parchanta živého, ale prý to nešlo, asi tam ten granát nikdo z francouzských elitních týmů nedohodil.

Prezident Szarkozy si díky incidentu polepšil ve volebních průzkumech. Jak příhodné pro upevnění moci státu.

Kdyby ho vykouřili ven a schytal palbu zblízka gumovými projektyly, mohli ho mít. Já se však obávám, že o to tady vůbec nešlo. Jako vždycky je potřeba pozastavit se nad amaterským divadlem, které předvedli při zásahu. Dojde Vám to, jakmile Uslyšíte Szarkozyho při jeho projevu.

Brr, běhal mi mráz po zádech, žít ve Francii tak bych zvažoval se odstěhovat. Z Francie se díky tomu brzo stane policejní stát. Po takovém státě Szarkozy touží už dlouho. Je to tak, ve Francii mají jeden z nejkontrolovanějších internetů v EU, to francie se stala hlavními propagátory větší kontroly webu, chce po Googlu, aby perzekuoval ve vyhledávání konspirační teorie a to vše bylo ještě před tímto útokem.

Pojďme si připomenout novodobou taktiku k upevňování moci, která se rozšířila v souvislosti s 11. zářím 2001. Tehdy se oficiálně zahájil boj proti terorismu. Od té doby je v obyvatelstvu upevňována nenávist vůči islamistům a pomocí strachu jsou lidé de-facto donuceni vzdát se svých svobod.

V USA to není dobré a to co se tam děje je na kolébku demokracie vážně silná káva. Cenzura, lidové milice, vojenské operace mezi civilisty, brutalita policie, zatýkání politických odpůrců, zatajování atd. Plíživě se tato agenda dostává i k nám, viz třeba zákon ACTA.

Kdo řekl že co se upeče v USA se automaticky musí upéct i u nás? Nikdo, ale přesto to tak je a jen díky nátlaku hackerů Anonymous, kteří napadli stranické účty ODS a hrozili, že je zahltí spamem, byla ACTA pozastavena v ratifikaci za což patří neznámým Anonymním díky.

Taktika stimulace strachu obyvatelstva pochází z dílny zločinecké CIA. Ta zavedla tzv. False flag attack-útok pod falešnou vlajkou. Zde figuruje člen hnutí, proti kterému má být stimulována nenávist, který pracuje jako osamělý vlk. To souhlasí

Tento osamělý vlk zaútočí v jedné oblasti a po vyvolání paniky se přemístí do jiné oblasti. Celou dobu jeho operace proti establišmentu jsme svědky těžkopádného zásahu bezradné policie a to i přesto, že iniciátor neměl nic předem promyšleno. To souhlasí

Hlavní média měla k dispozici okamžitě podobu mladíka, video kde je mladík zachycen a snad i životopis vč. výpovědí sousedů, rodičů a já nevím čeho všeho. Z nich vyplývá, že mladík byl v podstatě normální. Nepřítelem tak může být v podstatě každý. To souhlasí

Protože nepřítelem může být teď každý, přijala francouzská vláda sérii zákonů kontrolujících ještě více internet a obyvatelstvo. To souhlasí taky.

Následuje tak svého velkého bratra USA, kde se svoboda vytrácí a lidé bezradně bojují aby ji získali zpět. Ovšem že se o ničem z toho v médiích nedozvíte. Když ale chcete a umíte anglicky, na internetu je informací stále dostatek.

Jak dlouho tomu tak bude záleží na tom, do jaké míry jsme schopni akceptovat lži, které se na nás valí z médií v podobě politické propagandy. Propagace násilné politiky a absence snahy o mírové řešení je dnes krutou realitou před kterou zavírá drtivá většina obyvatel oči. Otevřeme oči a hlavně svoje srdce abychom měli soucit s těmi, které okupujeme a odmítněme jednou provždy xenofobní fašistickou politiku, jakou uplatňuje nový světový řád.

To, co se stalo ve Francii se může stát i u nás. To je novodobá taktika, jak si vynutit kontrolu obyvatelstva. Mladíka zastřelili ale nikdo to neviděl. Možná neměl zemřít ale raději ho zabili kdyby chtěl mluvit. Kdoví. Každopádně ale až moc znaků je typických pro operaci, pro kterou se v USA vžilo krycí jméno Northwoods - pro operaci pod falešnou vlajkou. Nedělám si iluze o morální hodnotě prezidenta Szarkozyho, který tak otevřeně podporoval masakr v Libyi. Když byl schopen toho, bylo pro něj nedávné divadýlko naprostá maličkost. Já vím, je to jen teorie, ale něco na tom smrdí, nemyslíte?

 

Autor: Radek Čelechovský | pátek 23.3.2012 9:30 | karma článku: 15,57 | přečteno: 1354x