Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
_VS

_Das Verschwundene Sudetenland

5. 1. 2009 17:54
Pokud bychom dělali politiku velmocí

pak bychom probléme neměli. Nejlépe by tedy bylo, kdyby se Karel na nějakou misi vykašlal a šel raději urážet sudetské Němce, to mu jde nejlépe.

0 0
možnosti
AN

TunoNegro

5. 1. 2009 15:45
Souhlas

+nechapu, jak nekdo muze ujistovat o spolecnem postupu delegace EU a  Sarkozyho tim, ze s EU jede i ministr zahranici Franice. Nemelo by to byt nejak tak naopak? 8-o

0 0
možnosti
MB

buxus

5. 1. 2009 15:38
Tohleto je francouzská specialita

Už de Gaulle přiváděl Američany k zoufalství v době, kdy za války a těsně po válce chtěl dělat "vlastní, nezávislou francouzskou politiku" za jejich peníze.

0 0
možnosti
G

gh_12

5. 1. 2009 14:51
Evropská Unie

je více než 60 let starý koncept elitářského uskupení poválečných politických reprezentací ekonomicky, mocensky i vojensky "nemajetných" zemí za účelem toho, aby pod heslem "v davu je síla" mohly "kecat" Spojeným státům a tehdejšímu Sovětskému svazu (jako skutečným vítězným mocnostem) do poválečného uspořádání světa. A některé země, snad pro pocit odčinění své někdejší neschopnosti, nebo jen z pouhé touhy "být při tom a být viděn" se domnívají, že jsou povolány k tomu, aby ty ostatní vedly, ať už se jim to líbí a je to to v souladu s původními proklamacemi, nebo ne. Ale jak je psáno již v "knize knih": "Když slepý slepého vede, oba skočí v jámě". 

0 0
možnosti
JP

johnpeters

5. 1. 2009 14:12
mozna

ze tam pan president nekde v techto mistech hleda Madarsko,aby mel ten svuj pseudofrancouzsky puvod zkompletizovan!

0 0
možnosti
PL

ALLDAER

5. 1. 2009 13:52
Sarkozy

je prostě typickej žabožrout. Když jsem slyšel ve zprávách, jak se tam vydal, tak mne napadla jediná myšlenka: "Ten kvůli své výšce musí mít komplex  méněcennosti jako prase". K tomu se přidá to, že je Francouz a to podle mne vysvětluje vše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2557x
Obyčejný občan s obyčejnými zájmy a obyčejnými problémy.

Seznam rubrik