Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P9

pavel 99

13. 11. 2007 22:18
Podstata je v tom,

že ty "americký vlny" jsou škodlivější než "neamerický".

0 0
možnosti

Saltos

13. 11. 2007 22:08
Jen s NATO?

Nemohu uvěřit, že jsou  lidé kteří staví USA a NATO  buď přímo proti sobě, nebo jako vzájemně izolované, či  nezávislé jednotky. NATO založili američané, jsou stále páteří  organizace, mají tam své slovo a asi  vedoucí. Takže: radar ano ale jen s NATO, není nic než  politická slabozrakost, neřku-li přímo zlomyslné klamání.[>-]

0 0
možnosti

JardaP

13. 11. 2007 18:01
Jde o vic

-Nejde jen o nejake megahetze a kilowaty. Jde take o to, cemu radar ma slouzit - tedy obrane Spojenych statu. CR neni clenem USA, ale NATO a tento radar nema slouzit ani obrane clenskych statu NATO. Pouze a vyhradne obrane USA.

-Meteorolgicky radar tez asi nebude cilem prvniho utoku. Navic, z logiky jeho nasazeni vyplyva, ze je namiren vicemene nekam nahoru a ne na obzor, pres hlavy okolo zijicich lidi. Krome toho meteorologove tam jiste nepobyvaji se statusem zajistujicim ji naprostou beztrestnost vyjmutim z dosahu ceskych zakonu.

-A i ten vykon bude o dost mensi. Mraky jsou jen par kilometru vzdalene a velike. Predpokladam, ze na to staci radar s malym vykonem. Americky radar by mel vykon nejspise v MW, coz je podstatny rozdil. Presne udaje nejsou zname, USA je taji. Uz to by melo byt duvodem k zamitnuti.

-Vas clanek vyzniva jako umyslna manipulace se ctenari. Zamlcujete totiz par "nepodstanych detailu", kterymi si luza nema delat tezkou hlavu.

0 0
možnosti

Pavel Časar

13. 11. 2007 18:38
Re: Jde o vic

Ano to jsou zásadní věci. Jen se na ty zdravotní hlediska nějak pozapomnělo, když vláda takticky obětovala pěšce Klvaňu a ti roztahovační Amerikánci získali takovou lidštější, přátelštější tvář, když se na stole objevila více než miliarda pro tu "lůzu" jak říkáte. Pak se ale těžko věří, že všem šlo jen a jen o životní prostředí a politickou čistotu naší drahé vlasti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1011x
Divadelník se sklonem k psaní a snění.