Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

pes1

8. 9. 2008 10:38
Cos nakonec koupil?

Nech si poslat Hermelín od Lindy, až dojde, bude mít tu správnou zralost :-P.

Asi otestujeme znalost Džalefulu u pražských taxikářů. Drž se!

0 0
možnosti
M

Matonka

1. 9. 2008 15:13
sýr

To je fakt, si zatoužil po sýru nějak brzo...

Když bude nejhůř, něco pošlem;-);-)

0 0
možnosti
JM

Hucul

1. 9. 2008 12:03
Nebudte mekota!

Po jak dlouhe dobe ze jste to zatouzil po domaci kuchyni??? Ja mam zasadu, ze prvniho pul roku ani nesteknu a po pul roce najdu nekde ulitou sklenici skvarkovyho sadla, upecu si poradnej chleba a cibuli uz snad nekde sezenu.

0 0
možnosti
LC

Cocik

1. 9. 2008 8:31
Ni hao ma

Do "Mariana Calfy" nechod, zvlast o vikendu - tam je to o zivot. Vetsinu evropskejch syru maj i v normalnich vetsich supermarketech, co jsou vsude mozne (treba na Changningu je jich celkem dost). Kazdopadne si davej pozor na to, ze existujou 2 druhy syru - ciste zapadni brandy a cinsky napodobeniny, ktery jenom zapadne vypadaj (asi ti nemusim vysvetlovat, ze kterych budes mit zaludecni potize).

Kdybys mel chut na rizek nebo na gulas, tak na konci Yuyao Lu (jak je Muse a ostatni kluby) je fajn rakouska restaurace Servus Vienna, kde skvele vari stredoevropskou kuchyni.

A koukej se zaregistrovat na ambasade a nechat se pridat do Bendovic mailing listu. Kazda nova ceska duse v Sanghaji je vitana :-)

0 0
možnosti
C

Chappo

1. 9. 2008 10:12
Re: Ni hao ma

Wo hen hao, spolusanghajaku nebo -acko, diky za tipy. Registrovany uz jsem, v poslednim mailu od Kristiny Sokolove uz je i muj e-mail a mobil. Takze az se neco bude konat, pocitejte se mnou!

Dan

0 0
možnosti
L

littlemisssunshine

31. 8. 2008 22:38
Moc pekne

pocteni. Karma a tesim se na dalsi clanky!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1959x
Dan Čapek je Čech aktuálně žijící v Šanghaji v Číně. Do jeho spokojeného a pohodlného života v Praze jednoho dne přišla příležitost poznat Zemi středu, a tak si řekl, že toho pohodlí bylo dost a že je na čase zkusit něco nového.

Seznam rubrik