Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Perun14

31. 1. 2011 21:55
článek

S článkem souhlasí. Pokud strana recykluje svoje kandidáty tak to taky o něčem svědčí. Strana hodí kandidáta do Zlínska aby jim tam pomohl vyhrát volby pak ho přemístí do Hodonína aby se snažil tam atd, atd.. - To nemá strana výrazné osobnosti? Proto své kandidáty tak přemisťují? A mimochodem tenhle postup s emi nelíbí a je mi jedno jestli to dělají oranžoví nebo modří..

Každopádně karma. R^

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 6. 2010 10:53
No, důvody můžou být různé

Jedním snaha prorazit známou tváří (jednou z mála těch, které nás permanentně neštvaly). 

Jiným důvodem - a já myslím, že je to ten pravý - je vyšoupnout kandidáta dál od stranického dění.  V senátu jste z hlediska stranického aparátu  n i c.  A pan Škromach je příliš slušný na současné (i minulé) představitele ČSSD.

0 0
možnosti
PH

PavelHor

13. 6. 2010 10:18
Autor je úplně mimo!

Když už chci o něčem psát měl bych si o tématu zjistit i některá fakta. Na to je, ale autor příliš ideologicky zaslepený. Kdyby nebyl tak by zjistil, že jediným poslancem zvoleným ve Zlínském kraji, který z tohoto kraje nepochází je právě volební lídr Zdeněk Škromach. Na místo, které uvolní v poslanecké sněmovně se tak dostane poslankyně Strnadlová, která skutečně žije ve Zlíně a může stejně dobře či dokonce lépe, zastávat zájmy zlínských voličů. Pan Škromach je skutečná osobnost. V posledních dvou parlamentních volbách dokázal bez problémů porazit ve Zlínském Kraji lídra ODS Radima Nečase. A v příštích volbách by jistě vyhrál zase. Upřímně řečeno je to už skutečně poněkud nuda. Co se týká kandidatury do senátu, tak je to po dlouhé době zase šance ukázat se na domácím hřišti. Pan Škromach je z Rohatce u Hodonína, kde má stále trvalé bydliště. Dlouhá léta pracoval v Hodoníně. Jako místní politická osobnost to bude mít ve volbách jednodušší než jeho importování političtí soupeři!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 6. 2010 10:49
Re: Autor je úplně mimo!

No jo. Takže ve volbách ČSSD lhala, když tvrdila, že Škromach bude dobře hájit zájmy svých voličů? Lhala už jeho nominací?

To nejsou "brýle". To jsou jen dotazy, plynoucí z vašich nesmyslných tvrzení. Snad nesmyslnost vašich argumentů z těch dotazů pochopíte.

Parlament je celostátní orgán, řeší (a může řešit) pouze celostátní problémy. Takže když reprazentuje poslanec voliče, reprezentuje voliče z celého státu (snad s výjimkou prasárny, zvané "porcování medvěda).

0 0
možnosti
SVČZSB

S vládou ČSSD za státní bankrot!

13. 6. 2010 9:09
Paroubek vytuneloval ČSSD ideově, morálně i finančně.

I na Škromachovi je to vidět...Rv

0 0
možnosti
JD

Krokodyl1

13. 6. 2010 8:34
Karma!

Stručné, výstižné! R^

0 0
možnosti
KS

karels

13. 6. 2010 7:16
...

Co očekávat od levice...

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

13. 6. 2010 7:07
Kdo chce psa bít

vždycky si hůl najde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99