Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

carolusI

22. 11. 2010 22:05
ODS

jsem sice kdysi volil jako menší zlo,ale uznávám,že se vypracovali a žádná vnitrostranická změna už jim nepomůže.Příště volím stranu mírného pokroku v mezích zákona.Doufám,že se přidáte.

0 0
možnosti

Aretta

19. 11. 2010 21:36
...

R^R^

0 0
možnosti

sfs

18. 11. 2010 12:31
Proti čemu se bouříte?

Vítězná strana smí přece jít do opozice! Buďte zticha, nebo po příštích vyhraných volbách půjdou její lídři do kriminálu, jak je v kraji zvykem. Nebo snad umíte vyměnit obyvatelstvo?

0 0
možnosti

Leff

18. 11. 2010 8:32
Asi jako profesionální vojáci proti amatérům..

Je to jednoduše tak, že se dlouholetí politici snadno dohodli a tak vypořádali s novými lidmi (TOP, VV, různá hnutí za městské části atd.). Lidmi, co se vzájemně často ani neznali, nepostupovali jednotně a po zvolení začali myslet často jen na sebe... takovému hnutí totiž ani nejchytřejší a nejkrásnější vůdce nepomůže.

Takže zbytečné jsou debaty o pravici levici o programech.. ;-D to je přece k smíchu aby se vlk nažral a volič měl o čem debatovat... ;-D

0 0
možnosti

mpixel

17. 11. 2010 23:54
Jenže volič ODS= volič ČSSD

tyto strany jsou si hodně blízké.

Topolánek za 1 dok udělal stejný dluh jako Paroubek.

Topolánek nedokázal lidem vysvětlit zdravotní reformu od které nakonec ustoupil....stejný efekt jako kdyby tam byl Paroubek. Topolánek nedokázal zrušit komunistické regulované nájemné i když měl jeden čas v parlamentu většinu. A vůbec nedokázal naplnit většinu pravicových slibů.

A společně s ČSSD prosadili vstup do EU.

Takže jen naprostý ignorat co se vymezuje proti ČSSD volil ODSku.

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

17. 11. 2010 21:19
možná do toho dáváte moc emocí

ti, co si udělali z Prahy mafiánský klub, zkrátka využili jedné z možností, navíc legální, jak zůstat u koryta a dál rozkrádat.

Pokud chtěli Pražané opravdu TOPku, tak měli volit TOPku a ne ODS (s "novými" tvářemi) a ČSSD.

Ale tyto strany měly většinu a použily ji. Nevidím v tom nic nelogického. Osobně jim určitě nefandím, ale porazit by je šlo pouze tím, že by většinu dokupy nedaly.....a to milí Pražané pros... to je prostě fakt. Tak teď budete zírat celé volební období na ty samé praktiky, které vás štvali...no a co? Komu není rady, tomu není "vzájemné hospodářské pomoci" říkalo se....a platí to doteď

0 0
možnosti

LenkaW

18. 11. 2010 12:20
Re: možná do toho dáváte moc emocí

Jenomže absurdní na tom je, že oni by ani tu většinu zdaleka nedostaly, kdyby předtím ODS nezmanipulovala volební obvody a nevyřadila menší strany...

Jo, bylo to legální, ale jestli to zároveň nebylo porušení volné politické soutěže, to ať rozhodne ústavní soud.

0 0
možnosti

arogancemoci2

17. 11. 2010 19:57
Já bych zde tolik nečadil....

Proč podobné koalice v ostatních městech nevadí?

Proč Kalouskovy veletoče - od povolebního jednání o koalice s bolševiky až po proměnu v "nejpravicovitějšího" politika nevadí?

A zejména - PROČ NEVADÍ DIENSTBIEROVA KOALICE S ODS NA JEHO VLASTNÍ "RODNÉ" RADNICI?

0 0
možnosti

Psí zadek

17. 11. 2010 20:15
Re: Já bych zde tolik nečadil....

Situaci v jiných městech neznám a o Kalouskovi si myslím svoje. Jednání ODS nicméně vnímám jako jednoznačnou zradu voličů. Dřív mi koalice s ČSSD nevadila, protože nebylo na vybranou, tentokrát ale na vybranou měli, přesto se bez nejmenších skrupulí spojili s ideovými protivníky, místo aby se logicky spojili s jinou pravicovou stranou. Pročpak?

0 0
možnosti

Robert Puch

17. 11. 2010 10:13
ODS si svou korupcí ČSSD (například Hulínský!)

svého věrného kumpána do loupežnické bandy připravovala.

Paroubek se musí tetelit blahem, jak mu to vyšlo...Rv

0 0
možnosti

Leff

18. 11. 2010 9:01
Re: ODS si svou korupcí ČSSD (například Hulínský!)

paroubek je mimo, Hulínský je dlouholetý "kamarád" s Bémem (možná účelový kamarád, nevím), svým působením na magistrátu a zaměstnáváním lidí v různých institucích zřizovaných magistrátem si vytvořil docela schopnou síť. Proto je problém se ho zbavit i rámci cssd. Paroubek je bublina, nijak s tím nesouvisí. 

0 0
možnosti

honzahoff

17. 11. 2010 10:00
Zvažuji karmu, ale...

Zvažuji karmu, ale ta interpretace načasování je trochu jiná. Petr Nečas jednou prohlásil na adresu Jana Fischera: ,,Nepolitik Fischer si už osvojil známý politický trik, že když se dělá čuňárna, tak se dělá den před státním svátkem, aby se to druhý den nedalo rozmáznout v novinách.´´

Zdá se, že Bohouš Svoboda si tuhle praktiku také rychle osvojil.

Přeji pěkný den, Jan Hoffmann, autor blogu http://janhoffmann.blog.idnes.cz   

0 0
možnosti

honzahoff

17. 11. 2010 10:02
Re: Zvažuji karmu, ale...

Karma je Vaše, už jsem se rozhodl R^ 

0 0
možnosti

volycodss

17. 11. 2010 7:59
ods dostala nejhorsi vysledek

cssd ani nahodou, jestli se nepletu jejich vysledek je nejlepsi v historii

z toho by se dalo s jistou nadsazkou odvodit, ze volici si neprali vubec ods u vlady a touzili po vlade top09 s cssd :) a top09 velmi dlouho tuto vuli volicu ignorovala. mimochodem jestli nekdo chce napadnout toto mysleni, tak upozornuji ze mluvcim za neexistujici koalice je dnes kdekdo. kde kdo vysvetluje jak volici hlasovali pry pro nejake koalice. bohuzel ja si nikde na volebnim listku hlasu pro koalici nevsiml, vzdy jen pro stranu ;-D

0 0
možnosti

Robert Puch

17. 11. 2010 10:02
Re: ods dostala nejhorsi vysledek

Inu, lež slavila úspěch, velmi očekávatelné u KSČSSD.

A co teď s Jiřím Dienstbierem mladším?

Odstranit, jako jste to udělali s Rudolfem Stránským?

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99