Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Lukáš Pecha

29. 4. 2010 16:56
Věnuj se raději škole

a politiku nech dospělejším. Pražáci by chtěli všechno podle svého. Radí koho volit, koho ne. Synku nech to na lidech, ti ví koho volit. ODS to ale určitě nebude a víš proč? Protože svým chováním a šikanou, neustálým pomlouváním a osočováním si nezaslouží vyhrát volby. Jak může strana jako ODS s někým jinak smýšlejícím vyjít. Copak to nechápeš? Ta nenávistná kampaň ODS a jejich přisluhovačů lidi děsí. Tolik nadávek a sprostoty na adresu levice se jen tak nevidí. Lidi nechtějí problematickou stranu s extremistickými názory aby jim vládla. Proboha, zamyslete se pravicový voliči a přestaňte vyřvávat ty vaše sprostoty. Hesla typu "Na levý hák odpovíme pravým" tu byla už za Topolánka.Copak jste si nevzali ponaučení od vašeho předsedy, jak dopadl každý ví. Mladí lidé na celém světě mají spíš levicové názory, ale pouze u nás je tomu naopak. Něco je špatně. Zkuste argumentovat bez urážek a osočování.

0 0
možnosti
K

Konvis

29. 4. 2010 19:46
Re: Věnuj se raději škole

Nějak mi asi v článku uniklo, že by autor psal o ODS, šikaně, pomlouvání, notabene že by psal o tom, že je pravicový volič. Takže pane Pecho, doporučuji přečíst blog ještě jednou a pozorněji, možná pak zjistíte (?) o čem autor vlastně psal.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

29. 4. 2010 15:33
Paroubek žádnou chybu neudělal.

Paroubek kašle na inteligentní voliče a podkuřuje radši těm blbým, protože ví, že jejich hlas má stejnou váhu jako hlas inteligentních a vzdělaných a přitom je jich víc a snáze se dají přesvědčit (takovému inteligentovi převzdělanýmu se hned tak nezavděčíš...). A neudělal žádnou chybu - vzdělanci na něj nadávají, ale masa primitivů ho zvolí a do Strakovky dotlačí.

A stejně tak s tou mládeží. Důchodců je víc a všichni mají volební právo. Mládeže je méně a volební právo mají jen ti starší. Tak proč se unavavat snahou o zalíbení se mládeži? Lépe je získat oblibu v domovech důchodců a čekárnách lékařů - to je volebně mnohem efektivnější. Ani ve vztahu k mládeži Paroubek neudělal žádnou chybu.

0 0
možnosti
ZJ

Zádušvní Jyrka

29. 4. 2010 15:39
Re: Paroubek žádnou chybu neudělal.

R^R^R^

(Pro nás sice cynické a otřesné, ale i z hlediska levicově socialistických nacistů nedělal Mengele v Osvětimi chybu.)

0 0
možnosti
B

bagatella

29. 4. 2010 14:54
Blogere

Jestli máš alespoň kapku inteligence , tak si přečti ostatní modré autory a musíš poznat , jak jste směšní . Vy jste kašpárci na které vámi obdivovaní , modří politici z vysoka kálí . Nebo si ve své naivitě myslíš , že tě pustí ke korytu ? Nenech se vysmát .

0 0
možnosti
ATJM

Ano, to je možné...

29. 4. 2010 15:25
Re: Blogere

ano, tak přesně vy voliči levice přemýšlíte.

0 0
možnosti
RR

rezjir

29. 4. 2010 14:54
Dotaz

To, že se při těch studentských volbách měla evidovat rodná čísla, to jako bylo v pořádku?

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

29. 4. 2010 14:57
Re: Dotaz

Eviduje je každý trotl. Mimochodem to číslo je tak "tajné" že ho zjistí prakticky kdokoli.

0 0
možnosti
D

dar.p

29. 4. 2010 14:52
v ostaních krajích

to bude podobné. Takže parobek nemá ve sněmovně co dělat čssd jakbysmet. Tito lidé si uvědomují, že účet za slibovaný mejdan budou platit oni.

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

29. 4. 2010 14:48
Však jeden statečný učitel z Brna už je zveřejnil

http://www.novinky.cz/domaci/198916-ucitel-prozradil-vysledky-studentskych-voleb-vyhrala-top-09-cssd-propadla.html

A dopadlo to přesně podle předpokladu čSSD. Dostali tak na frak, že by se ani nedostali do sněmovny.[>-]R^

0 0
možnosti
P

pesimista

29. 4. 2010 14:36
Hochu,hochu, jak můžou hejtmani tutlat výsledky

studenských voleb, když tyto výsledky nemají a má je Člověk v tísni. Musíte vylepšit svoji argumentační úrověň.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99