Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zani

21. 9. 2010 8:51
Přesně popsáno

Jen v posledním odstavci se pletete.

0 0
možnosti
PS

Petr-007

21. 9. 2010 7:25
Ten bilboard se snaží lidem podsouvat,

že v ČR je nevýhodné být součástí národnostní většiny. Což je nesmysl. V podstatě každý Čech i Moravan mají možnost se přihlásit k národnostním menšinám, například cikánské a nikdo to není chopen odhalit. Kdyby bylo opravdu výhodnější tím Cikánem být, tak se k nim spousty lidí přidá, jenže to se neděje. Proto ten bilboard sice možná rasistický není, ale určitě má nesmyslný obsah.

0 0
možnosti
MB

buxus

21. 9. 2010 8:03
Re: Ten bilboard se snaží lidem podsouvat,

Najděte mi billboard kterékoliv politické strany, který má nějaký hlubší smysl. Všechno to jsou prvoplánové výkřiky, kterým žádnou hlubší myšlenku udělit nelze. není to fyzicky možné. Než byste dočetl nějaké rozumné vysvětlení, je vaše auto / autobus / tramvaj či vlak o padesát metrů dál. A že by se chodci zastavovali a četli si sdělené na bilboardech jsem také nikde neviděl.

0 0
možnosti
LT

lenkati

21. 9. 2010 7:15
...

Pěkně napsané.

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

21. 9. 2010 6:53
Ten nový billboard má na to,

aby začal kolovat po světě. Schválně, kolikrát mi přijde do mailové schránky:-)

0 0
možnosti
F1D

Fw 190 D

21. 9. 2010 6:00
No prostě tím chtějí humanisté říct

že máš litovat, že jsi ve svém státě národnostní většinou...no :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99