Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman je případ, ale v tomhle mi nevadí...ale vím, že mám vyhraněný postoj k Palestinské otázce a nejen tam, tak to bude zkrátka tím.;-)

1 0
možnosti
DD

Matěji, Matěji, nějak to máte hodně pomotané - ale snite si svůj neuskutečnitelný sen a fantazírujte dál. V pořádku. Měl byste ale ubrat na své sprostotě a zdržet se těch nevychovaných invektiv k našemu řádně zvolenému prezidentovi. Minulému i současnému. Vy osobně byste se měl stydět především za tento svůj článeček a za tu svoji nevychovanost. Slušní lidé se nemají zač stydět, Vás se to ovšem netýká, tak s tím něco, ve vlastním prospěchu, udělejte.Rv

4 2
možnosti
Foto

no, o té slušnosti, tak to od vás opravdu sedí

6 1
možnosti
PK

Úroveň člověka se pozná podle toho jak slušně i když s ostrým nesouhlasem umí vyjádřit postoj k hlavě státu. Hovořit o něm jako o šaškovi v mediu je hrozné. Na jeho místě bych postupoval "diplomatičtěji", to je pravda, protože bych předpokládal, že úvaha o možném přemístění ambasády do Jeruzaléma po vyřešení konfliktu, bude vytržena z kontextu. Jinak jeho přijetí v Izraeli bylo velmi vstřícné, to nemůžete popřít. Osobně nemám rád KS, ale pokud by byl zvolen prezidentem, tak bych to respektoval a nepsal takové urážlivé bláboly. Mimochodem Váš španělský král udělal v posledních letech také pěkné faux pas.

5 0
možnosti
LH

Pane Kuchto, četl jste diskuse když se článek týkal V.Klause? Nepamatuji se že by někdo takto vystoupil proti té sprostotě s jakou se o něm psalo.

0 2
možnosti
JK

J72i26r28i 73K27u77c98e53r10a

7. 10. 2013 16:38

není opravdu nijak složité si z historie ověřit, že ani králové nebyli nic než nezvedená cháska, ovšem zbavit se jich bylo přece jen složitější, než prezidentů; na vládu jednoho nadprůměrného panovníka vychází statisticky jeden katastrofální panovník (ne-li přímo blázen nebo úchyl), dva hodně špatní a dva dejme tomu průměrní; je to u prezidentů horší? myslím si, že ne;

3 0
možnosti
KN

K33a68r66e79l 43N51o67v54á20k

7. 10. 2013 16:23

Nemusíme !

Jak prosté !

2 0
možnosti
SB

Kdybyste se trochu zajímal o historii, pane autore, tak byste věděl, kolik mezi skutečnými monarchy bylo naprostých hlupáků, úchylů, alkoholiků, nemravů, psychopatů a vyslovených zločinců. Pak byste si přestal myslet, že nějaký král na trůně bude požehnáním. I když si nedělám iluzi o inteligenci lidského davu, tak i takovýhle dav je jakous takous zárukou toho, že se na pozici hlavy státu nedostane někdo naprosto nepřijatelný.

6 1
možnosti
VS

Ten prezident je tam totiž jenom na určitou dobu, což už je taková pojistka. Naproti tomu monarchové to mají obvykle doživotně.

0 0
možnosti
ZK

Mladý muži každý má právo vyjádřit svůj názor ale tím vyjadřuje také vše o sobě.Nemůžete nikoho ponížit tím že tento názor vyjádříte ale sebe někdy ano.Každý si musí zhodnotit sám jestli vyjadřuje svůj názor nebo svoji stupiditu.Hlavně nám nepředkládejte že všichni musíme.Nemusíme a svůj názor si uděláme semi.

5 1
možnosti