Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

george009

29. 10. 2010 12:17
TOP09 zjevně chce koalici s ODS a jejími kmotry

Pokud TOP09 tolik usiluje o odstranění ODS a jejích kmotrů z radnice, proč jí dala návrh koaliční smlouvy o týden dříve, než ho dá ČSSD?? To jasně ukazuje, že TOP09 & Kalousek & Háva by si kolaici s kmotry z ODS ve skutečnosti velmi přáli.

0 0
možnosti
JDJOT

Judge Dredd je o5 tady

29. 10. 2010 17:25
Re: TOP09 zjevně chce koalici s ODS a jejími kmotry

Nechci se TOP zastávat, ale ono jim moc ani nezbývá...

Tady mohou být dnes pouze koalice TOP+ODS nebo ODS+ČSSD anebo TOP+ČSSD. Pokud by NSS smetl volby, tak může udělat dvě věci:

1- smést rozhodnutí zastupitelstva MHMP a ponechat výsledky, které přepočítat na mandáty (např. 1obvod 1místo,2obvod 1 místo, 3 obvod 1 místo atd.). Volby by se neopakovaly.

2- smést rozhodnutí zastupitelstva MHMP azrušit volby.

Tak jako tak by ODS přišla o hlasy lidí a tedy i o mandáty, což je u ODSPraha naprosto dobře.

0 0
možnosti
SN

kuča

27. 10. 2010 19:56
Bém už je za vodou ...

:-) doživotní imunita ! Plebs ať dře na podobné zrůdy , kteří si udělali za státu dojnou krávu! Klausův kapitalismus bez přívlastků ! ;-O;-O;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99