Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Luborka

24. 5. 2010 12:21
Právo

Když( kdo ví kdo) založil skupinu "změňte politiky" na sociálních sítích rozvířil diskuzi kolem volebních preferencí a díky tomu,že uveřejnili jenom některé z kandidujících stran stalo se, že na nátlak a výtky virtuální veřejnosti raději tyto statistiky zrušili.(než by uvěřejnili všechny).Připadá mi dosti nefér, pokud se zůčastní jakéjkoliv soutěže nějaký počet soutěžících, že si média uzurpují právo mluvit a informovat o úspěších či neúspěších pouze některých z nich(a nebo- kdo zaplatí o tom se mluví?)Navíc, pokud se jedná o tak závažnou nekomerční (nebo, že by to byl ten omyl ve kterém žiji??)záležitost jako jsou volby a volební kampaně.Vnímám jako hodně omezující fakt 5% a ještě navíc to,že ani se nemluví o stranách, které se soutěže účastní,to je už opravdu projev mocenské (ekonomické) arogance.Děkuji za Vaši objektivitu,kéž by takové byly i veřejnoprávní média, které si platíme všichni.(ale někdo asi víc, a navíc z našich daní). Férové bude v budoucnu zrušit tyto statistiky úplně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99