Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

bohužel divadlo pohřbili divadelnící sami, s magistrátem nelze otevřeně bojovat. Podívejte se na fungování divadel např. v praze a zjistíte,že většina ředitelů si předchází magistrát, neb bez peněz divadlo prostě není.

0 1
možnosti
AK

Dramatičnost vašemu reportážnímu článku jistě nechybí, a také dobře chápu, o jak závažný problém se jedná. Jaké překvapení mě však pojalo, když v úvodu od vás čtu, takové to opatrné, alibistické..."Nijak aktivně jsem se neprojevoval, aby to nebylo označeno za předvolební tanečky". ....

Na druhé straně čtu zase od vás... (O autorovi:) "Jsem celoživotním optimistou s nasazením pro vše do čeho se zakousnu".8-o A tomu máme věřit, vy odvaho?

0 1
možnosti
Foto

To si asi nerozumíme. Pokud bych se vyjádřil na zastupitelstvu jako dlouholetý návštěvník divadla, otočili by to radní jako příspěvěk politický - neb jsem v krajské vedení strany TOP 09 a předvolební představení. Celé věci (ČS), které je nepolitická by to mohlo uškodit... a mohlo by to být devalvováno. Říkat 20x zopakované jen proto, abych se zviditelnil z balkónu by mohlo věci spíše uškodit. Stejně tak se domnívám, že i hlasování některých zastupitelů  mohlo ovlivnit právě to, že za divadlo hovořili i zástupci STOP Tunelům.

1 0
možnosti
Foto

Pokud si na sebe divadlo nevydělá návštěvností, nemá na trhu své opodstatnění.

3 1
možnosti
Foto

K14a85r88e43l 52C68a52c50h

4. 3. 2014 14:54

Fotbal si také na sebe nevydělá návštěvností, takže by podle Vás neměl na trhu své opodstatnění. Kdyby byli fotbalisté placeni z výtěžku za vstupenky, tak by museli chodit hákovat do fabriky, aby se uživili. A už vůbec by si nemohli dovolit postavit si stadiony s vyhřívaným trávníkem. Takže - někdo chodí rád na fotbal a někdo do divadla. Obojí žije z dotací, sponzorských darů a reklam. Vstupné je v tom jen malé procento.

1 1
možnosti
LM

Jsem ateista. Takže žádné AMEN, ale prosté, české "A DO P**ELE"!!! Takové radní si snad nezaslouží ani severočeši! Ale co jiného čekat od neúspěšných podnikatelů, bývalých veksláků a trestně stíhaných gaunerů, kteří sedí na nejvyšších postech? Zrovna tahle sorta lidí vidí své působení v politice pouze jako krátkodobý (čtyřletý) podnikatelský projekt, kdy je potřeba z městské kasy přesunout na vlastní účty co nejvíce peněz. A kultura? Ale jděte... na to se dá pouze odpovědět parafrází slavné věty majora Halušky: "A teraz povedzte, Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom ''kultůra''...?"

1 0
možnosti
JM

Nějak mi v článku chybí, kolik lidí v Ústí chodí do divadla, popřípadě kolik si divadlo samo dokázalo vydělat.

4 0
možnosti
PK

84% obsazenost na představeních, příspěvek města je tuším něco kolem 60% nákladů. Čili naprosto skvělá čísla. Nemluvě o kvalitě a pověsti divadla...

1 1
možnosti
Foto

Dnes frčí jiné divadelní žánry jako třeba na Hradě či v Parlamentu ;-D

Navíc, tam se platí lépe ;-)

2 0
možnosti
Foto

CO jste si tam zvolili to máte!

3 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1167x
Jsem celoživotním optimistou s nasazením pro vše do čeho se zakousnu.
Vystudoval jsem hospodářskou politiku a správu na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně.
Říká se, že je politika špína. Pokud je to pravda, tak je třeba to aktivně změnit! Může k tomu přispět každý jeden z nás!
Jsem členem TOP 09 v Ústí nad Labem.V Ústí jsem studoval, pracuji i žiji - pokud pominu obec Tisou - místo mého srdce.
Jsem aktivní v občanské společnosti. Aktuálně jsem studentem filozofické fakulty UJEP. Mám rodinu, skvělou ženu, tři děti a psa. Volný čas věnuji kultuře, sportu a věcem kolem nás.

Seznam rubrik