Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Dovoluji si poukázat na tento příspěvek: http://stanalounova.blog.idnes.cz/c/350833/Verejne-se-priznavam-koncim-s-iDnesem.html

Nejde ani tak o obsah, i když je také zajímavý, jako o jednání redakce, která jej "ukryla" zjevně jen kvůli tomu, že poukazuje na problematiku popisovanou i v tomto článku.

To, že ve společnosti roste napětí, je naprosto evidentní, ale strkáním hlavy do písku, přesouváním či mazáním příspěvků, uzavíráním diskuzí se problém nevyřeší. Odporuje to základním demokratickýn principům a je tak postupně omezována svoboda slova. Nejpravděpodobnější přístup redakce je: "Jen my rozhodujeme o tom, zda je váš názor ten správný, zda, jak a kde bude zveřejněný."

0 0
možnosti
JH

J18a21n 24H89l89e73d35í92k

6. 7. 2013 23:16

za stav republiky mohou pouze voliči, kteří ze zvyku volí své zajeté a profláknuté partaje. Levice musí vždy preferovat i cigány, protože i oni mají bohužel voleb právo, ikdyž daně neplatí žádné. Volič by se měl chovat zodpovědně a zkusit volit jednou někoho, kdo vypadá, že chce fakt bránit zájmy utlačované a vykořisťované zatím většiny.

2 0
možnosti

7 let tu vládne pravice a že by se něco změnilo, tak to tedy ani náhodou...

2 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1195x
Jsem běžný poutník životem, co dávno přestal býti snílkem...