Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

India

20. 1. 2011 8:53
Jezdit ráno do práce se školáky a studenty

je děs a běs. Rychle vystihnou, který řidič netrvá na sundání batohu a tak se vesele rvou v uličkách a narvanými batohy se trefují lidem do úsměvů. Když se naštve nějaký pán nebo paní, že jim skoro byly vyraženy batohem zuby, tak to odnesou oni. Už se mi i stalo u určitého řidiče, že nejel, dokud si "stěžovatel" nevystoupil. Děcka byla hned na koni a pak to dělala schválně. Tohle by se mělo nějak ošetřit. Souhlasím s tím, že řidič by měl dostat trest - zdržoval přepravu, ačkoliv mu paní chtěla za cizince zaplatit.

0 0
možnosti
JP

pirna

19. 1. 2011 22:04
S autorem článku nesouhlasím

Pokud řidič vymáhal příplatek po té, co cestující (evidentně i pro pana řidiče cizinec) zaplatil jízdné v plné výši, nemohl ten cizinec samozřejmě pochopit, co po něm řidič ještě chtěl. (Jakými jazyky mu pan řidič plynně tento problém objasňoval)? Proč se pan redaktor (bloger??) sám nenabídl, že se pokusí problém cizinci objasnit případně sám za něj doplatek nedoplatil? Sám jsem tady v USA podobným způsobem pomáhal jen vloni dvakrát "řešit" problémy, kdy řidičům chyběly drobné na zaplacení parkovného.

0 0
možnosti
D

dr.boss

19. 1. 2011 19:59
Písálek je asi mimoň

V Č.Lípě se autobus na náměstí nedostane tak přestaňte psát hovadiny.Rv

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

19. 1. 2011 20:23
Re: Písálek je asi mimoň

a ty pořádně čti, on nejel Z Český Lípy, ale DO Český Lípy a nenapsal už odkud...

0 0
možnosti
J

jurneff

19. 1. 2011 19:51
Řidič je ............

Tímto udělal reklamu na Českou republiku u turistů z jiných zemí. Trocha tolerance by neškodilo.

0 0
možnosti
B

bajo.ano

19. 1. 2011 19:40
chm

 dobela pěkná, ale krátká pohádka Rv

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

19. 1. 2011 18:50
Nevím sice,

v jakém městě se nacházíte, ale například v pražské MHD podléhají placení jízdného zavazadla o rozměrech větších než 250x450x700 mm, což je poměrně dost i na tašku.

Mně se stalo v zásadě totéž při cestě s italskými aerolinkami - příruční zavazadlo předepsaných rozměrů, přeměřené "rámečkem" a "odsouhlasené" letištním personálem v Praze i v Miláně neprošlo přes důležitého mužíčka u výstupu z letiště. "Máte to velké, to si vzít nemůžete." "Ne, odpovídá to předepsaným rozměrům." "Ne, já vidím, že je to velké!" "Není, jen si to přeměřte..." "Nic měřit nebudu, tady rozhoduju já, a když říkám, že je to velké, tak je to velké!"

Jojo, dej blbci funkci... a je jedno, jestli je to řidič autobusu, nebo zřízenec na letišti.

0 0
možnosti
J

jurneff

19. 1. 2011 19:49
Re: Nevím sice,

Odkdy se platí při výstupu z letiště???

0 0
možnosti
M

motylek_02

19. 1. 2011 18:47
kvuli trem korunam?

zajet na namesti? vyhodit platiciho cizince... pan ridic je vazne machr, vybil si frustraci na druhem...

0 0
možnosti
AV

Ruda Pivrnec

19. 1. 2011 18:45
Hmmm...

Pokud to bylo tak, jak píšete, řidiče bych potrestal. Řidiči totiž nemá jít o jakýsi pofidérní princip, nýbrž o to, aby zaměstnavatel neutrpěl finanční újmu. A pokud se nějaká paní nabídla, že tři kačky zaplatí, bylo to O.K., protože společnost by dostala své. Naopak řidič naprosto bezůvodně nedodržel trasu ani jízdní dobu linky a způsobil mnoha klientům naprosto zbytečně těžkosti. Řidiči bych minimálně na nějakou dobu odebral výkonnostní odměnu.

0 0
možnosti
PH

petrph

19. 1. 2011 18:25
to je opravdu zajímavé

Že na tenhle princip přišel pan řidič až teprve potom když nechápající cizinec zaplatil jízdné za sebe. A když se s ním pak dohadoval o zaplacení o 3 korun za tašku, tak byl tak principiální,že si zajel na pomoc  policajtům a nechal ho z autobusu vyhodit-zaplacené jízdné mu zcela určitě nevrátil... Ano, přesně tak se dělá byznys...Doufám že nám udělá ten cizinec doma pořádnou reklamu. Kdyby jen taxikáři, v Česku už vás okradou už i řidič v autobuse...

0 0
možnosti
S

Slepý.Masér

19. 1. 2011 18:11
Je princip a Princip...

Přímo křišťálově čistý příklad buzerace... Pokud ta taška byla taška přes rameno, nemohl to být žádný kufr, který by zabíral místo pro ostatní cestující.. Nehledě na to, jaký dojem onen cizinec musel mít v tu chvíli z naší krásné země, to si ten řidič také mohl uvědomit.. A ještě ho odvést před policejní služebnu? K smíchu...

Řidič zasloužil těma třema korunama dostat mezi oči...

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 802x
Jsem člověk, který si rád píše pro zábavu, tak proč se nepokusit pobavit i ostatní.

Seznam rubrik