Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J66a54n 34R76á22ž

2. 6. 2019 13:35

"Dominik Feri je arogantní zamindrákovaný fracek" to jsem citoval fotografa Víta Hassana a dodávám, že s tím naprosto souhlasím.

1 0
možnosti
JR

J40a59n 97R18á52ž

2. 6. 2019 13:38

Omlouvám se za duplikát, ale první příspěvek se mi delší dobu neobjevil a myslel jsem, že to je kvůli odkazu na PL , proto jsem opakoval bez odkazu.

0 0
možnosti
JR

J84a93n 12R72á34ž

2. 6. 2019 13:33

"Dominik Feri je arogantní, zamindrákovaný fracek,“ Citát fotografa Víta Hassana.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Arogantni-fracek-Feri-Netykejte-mi-Fotograf-popsal-svou-zkusenost-z-tramvaje-583799

Myslím si totéž!

0 0
možnosti
BJ

Takže Feri o napadení informoval okamžitě, Jakl až druhý den a to ještě ne on sám. Přesto vás udivuje, že média v Jaklově případě reagovala s větší prodlevou?

1 0
možnosti
OK

O20t35a 63K68i84n94c

28. 5. 2019 23:12

Zmlácení Feriho i Jakla považuji za svinstvo, stejně jako ničení soukromého majetku demonstranty, kteří jsou nazýváni Žlutými vestami ve Francii. Na druhé straně protesty proti Babišovi a Benešové nejsou bezdůvodné a nedochází při nich k násilnostem ani k ničení soukromého majetku.

2 1
možnosti
ŠF

Je zde jeden docela zásadní rozdíl. Zatímco Feri jel na Moravu chlastat a Moravané jej podezírají že podle všeho i vyprovokovat hospodskou rvačku, aby se o něm více psalo, Jakl jen jel v metru a byl napaden.

6 0
možnosti
LB

Upřímně řečeno, je mi fuk, zda měl Feri čtyři promile a Jakl nula celá nic, a upřímně řečeno, je mi fuk, zda Feri jen stál a kouřil a Jakl jen seděl a cestoval, připadá mi nevyprovokovaný útok na kohokoli jako svinstvo.

Stejně tak je mi fuk, z čeho podezírají Feriho Moravané a Jakla Pražané, prostě říkám, že bezdůvodně by přes držku neměl nikdo nikdy dostat, v ideálním případě by nikdo nikdy neměl vůbec dostat přes držku.

Rozdíl mezi oběma útoky, na který jsem poukázal ve svém blogovém příspěvku, se netýká názorového přesvědčení a regionální oblíbenosti jednoho či druhého napadeného, nýbrž v něm poukazuji na hloupou a průhlednou názorovou předpojatost mainstreamových médií, která si však osobují právo nazývat se objektivními a nezaujatými, zatímco své konkurenty nazývají "dezinformačními".

Připadá mi daná situace jako dobře vypovídající o staré moudrosti "zamést si nejprve před vlastním prahem".

6 0
možnosti
PB

P32e25t55r 51B52u33r12i19a91n

28. 5. 2019 17:14

že protestovat proti řádně zvolené vládě a řádně jmenované ministryni je výrazem stupidity,

Zdroj: https://burget.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=715206

?????? a proti čemu tedy demonstrovat lze? Proti nezvoleným politikům, nejmenovaným úředníkům, postupu, který se nestal a odcházejícímu prezidentovi?

4 0
možnosti
LB

Za daných okolností a daného zdůvodnění protestů to podle mého názoru stupidita je. Ale klid, já přece protestujícím jejich právo protestovat neberu, takže odpovídám na Vaši otázku: Jistě, že takto protestovat lze, jak ostatně již za hodinu a něco všichni šťastně uvidíme.

5 1
možnosti
Foto

J15a49k54u60b 96R38o21t57h

28. 5. 2019 16:02

Jistě mi ponecháte právo myslet si, že váš názor je blbý. A ještě malý kousek sémantiky - vy máte zase práv oponovat, nesouhlasit, být proti, kritizovat, demonstrovat a podobně, ale právo "navážet se" tedy opravdu nemáte. Chápete?:-/

4 2
možnosti
Foto

Pane Rothe,

chcete tím říct, že právo navážet se do jiných, máte pouze Vy?

5 1
možnosti
MS

Tak protestovat proti zvolené vládě je výrazem stupidity. 8-oTakže většina Francouzů, která stávkuje a demonstruje proti kdečemu a kdekomu, je podle autora stupidní. Podle mne je naopak stupidní ten, kdo jako tupá ovce přihlíží všem nešvarům, protože "tak je to spravne, tak to ma byt".:-)

8 2
možnosti
LB

Díky za Váš názor.

Jistě jste také uvážil, jaké existenciální důvody vyhnaly stávkovat třeba francouzské "Žluté vesty" proti vládě, která je drtí daněmi, které už nejsou schopni zaplatit , a jaké spolek "Milion chvilek pro demokracii", kterému se nelíbí nová ministryně a starý premiér. Zároveň dodávám, že také Žluté vesty považuji za naivní a téměř "proti všemu" protestující spolek, který nenabízí reálné řešení a dodávám také, že oba spolky mají na své demonstrace právo, stejně jako já mám právo myslet si o nich co chci.

10 0
možnosti
Foto

Napadení Jakla je čerstvá záležitost, proto v první řadě jsou ohlasy zpravodajského rázu. Teprve později přijdou komentáře. U Feriho zřejmě také hrálo svou roli, že jeho pleť je poněkud jiné barvy, což mohlo vést k úvaze, zda-li napadení nemělo rasový podtext. Zbytečně brzy vám, pane blogere, naběhla žíla. O Jaklovi a jeho napadení bude ještě rušno.

2 1
možnosti
LB

Díky za věcnou připomínku.

Já však připomínám, že jistě také svoji roli hrálo to, že se pan Feri s útokem na sebe a jeho následky online svěřoval na Facebooku. Jaké morální znaménko přiřadíme tomuto? A má to být důvod zvýšeného mediálního zájmu?

Buď jak buď, o útoku na Feriho se s mediálním obsahem roztrh pytel okamžitě, po útoku na Jakla bylo ticho po pěšině podezřele dlouho, o čerstvé záležitosti se dne, zvláště kolem poledne, kdy konečně vyšel článek na Idnes, nedá hovořit ani náhodou.

Oba jsou velmi diskutovaní, společensky a politicky exponovaní, ba i kontroverzní lidé, a stejné útoky na ně by logikou nezaujatých médií měly zaujímat ve zprávách stejný prostor.

4 0
možnosti