Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

R91a56d76e48k 81S36e24m52a

7. 1. 2021 16:57

dosti naivní pohled na Cesko: už volba Zemana a Babiše rozdělila národ jako nikdy. naštěstí zde nemáme volně dostupné střelné zbraně.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé, když demonstranti útočí proti Lukašenkovi v Bělorusku nebo se Gaido pokusil o násilný převrat ve Venezuele, tak je podporujeme a Tichanovskou i Gaidoa prohlásíme za hlavy států. Když se to samé stane v USA, tak najednou demonstranty a dosavadního prezidenta Trumpa odsuzujeme.

3 1
možnosti
MV

Celkem slušná slohova práce ve stylu Homolkovic "budeme na sebe hodný".

3 0
možnosti
PB

..... v jednoduchosti je krása,- pééérfekt!R^

1 0
možnosti
JK

Ale to se podívejme! Bílí heterosexuální muži nám rabují! Asi bude potřeba kategorii nepřizpůsobivých občanů pořádně rozšířit.

0 0
možnosti
Foto

Báječná příležitost, jak tohle celé maličko přetočit a hezky šikovně využít:) - během několika dnů už budeme hřímat pěstí o "pravém důvodu"...a budeme vnímat DT jako oběť a ty výjimečné lidi jako zoufalé oběti rovněž...jak jinak:)) Říkám si, jestli na pana prezidenta někteří státníci nejsou v svých vyhlášeních vyloženě zlí a vůči němu značně neobjektivní...A vysloveně se těším na to, co z toho časem vytěží ve stylu jemného otočení naši mocní.

5 4
možnosti
JL

Obavy? Češi nejsou Američani, je tam jiná historie, jiná politická kultura - známe to přece z filmů: každý hned křičí na policii: ústavní dodatek! Dovolává se někdo u nás ústavy? Nikdo ani neví, co v ní je a navíc vládne už spíše Brusel než Ústava ČR. V US ztím žádný Brusel nemají....takže u nás klid, jen takový pomalý návrat k Rakousku-Uhersku. A zbraně? V Americe mohou někde nosit samopal na veřejnosti, u nás s kalašnikovem asi daleko nedojdete.

6 0
možnosti
Foto

Dobrá demagogie...za činy šíleného oranžového klauna a jeho dav fanatiků může někdo jiný...

10 14
možnosti
LB

Nic takového jsem nenapsal, čili demagogem jste tu vy.

8 0
možnosti
MM

Děkuji Vám za střízlivý a objektivní komentář a přeji hezký den! R^

11 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 29,71
  • Průměrná čtenost 2695x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik