Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Ještě by to mohli vyšperkovat oblíbeným argumentem "kdo nic neprovedl, nemusí se přece ničeho bát". Ale je fakt, že jsem mohl třeba křivě přemýšlet a to si také zaslouží udání.

2 0
možnosti
Foto

K bonzování (kromě EET): Piráti navrhli úžasný manuál pro MV, dle kterého by se měl ověřit "(nejen)vedoucí pracovník ve veřejném neziskovém, privátním sektoru..."

Manuál navrhuje prolustrování např. i v katastru nemovitostí a na sociálních sítích (Fb, Twitter, Linkedin), pokud jsou sítě zabezpečené, je třeba sledovat, kdo jsou jeho přátelé. Projev extremismu je rizikový (takový pracovník nemůže být doporučen). Kdo jsou dle pirátů extrémisté, je známo. Je vhodné také využít "referencí dalších osob".

https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/dobra-praxe-manual-pro-mpsv.html

Zkopírováno:

Projevy extremismu – projevy extremismu jsou rizikové, zcela nepřijatelná je účast a podpora hnutí směřujících k potlačování lidských práv a svobod, a tudíž šíření takových názorů lze považovat za potenciální riziko dané osoby z hlediska vnitřní integrity. Sdílení dezinformační portálů – navzdory tomu, že moderní společnost je pod značným informačním tlakem, je nutné, aby osoby pracující s důležitými informacemi byly schopné rozlišovat mezi informacemi, které jsou pravdivé a nepravdivé. Musí se řídit tím, kdo je autorem informace, na jakém portálu je zveřejněna a jak je zdrojovaná. Šíření dezinformací či dokonce poplašných zpráv je opět vyhodnoceno jako problematické. Pokud je mystifikace publika vědomá a záměrná, lze danou osobu vyhodnotit i jako manipulátora.

2 0
možnosti
PB

..... zbytečně složitý!,- sa dobrovolně napráskám sám a smyju tak veškerou vinu z celýho mýho pokolení za všechna příkoří, co sme kdy na tomhle světě zrobili bližnímu svému,- ........ su bílej, hetero, kuřák, pijan, žeru maso, trpím nadváhou, lžu, hantýruju nespisovně a vulgárně, miluju černej humor a fóry vo blondýnách, feministkách a vo Grétě, klekám si v kostele výhradně před krucifixem - před nikým jiným si neklekám ani nesmekám, rasista nejsu,- třeba takový Slováky mám docela rád, ináč čistej rejstřík-netrestán, platím daně, t.č. bez dluhů, zplodil sem syna, zasadil bezpočet stromů a postavil tři baráky,- a svoju rodnou zem nazývám vlastíV[>-]!

7 0
možnosti
PK

Pokud to takto funguje je to hnus a bída...

5 0
možnosti
JP

Nenávist musí být, pane Burgete, zřetelná nejen po vypití sudu piva, ale už před jeho konzumací. Proto se nazývá předsudečná. Nenávist předsklenková nebo dokonce předštamprlová nevadí. Malé využívání hlásících formulářů je způsobeno nutnou identifikací nahlašovatele. Kdyby stát instaloval na ulicích budky, třeba tvaru vrby, do níž by bylo možné našeptat cokoli, byl by úspěch daleko větší.

13 0
možnosti
LB

Děkujeme Vám za inspirativní podnět, pane Prouzo. Pro začátek je třeba ku zvýšení online udání tedy zavést na ulicích alespoň masturbační budky jako v New Yorku:

https://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze-sex-a-tabu/368401/masturbacni-budku-postavili-v-new-yorku-za-prvni-den-v-ni-onanovala-stovka-muzu.html

Tyto budky je ovšem třeba zřídit v celoskleněném podání, aby bylo zřejmé, co přesně tam kdo dělá. No a hned vedle uděláme bonzovací budku s počítačem napojeným na Portál občana.

Spatří-li poté někdo občana masturbovat v masturbační budce, je to samozřejmě v pořádku. Spatří-li ovšem někoho, jak se nad dotyčným pohoršuje, bude tu pro něho hned vedle připravena bonzovací budka, ve které daného pohoršujícího se občana trpícího nenávistí vůči sexuálním menšinám online udá. Samozřejmě bude třeba ještě předtím uvést v platnost terminus technicus "veřejného masturbanta" jako státem uznaného příslušníka sexuální menšiny, aby všechny části plánu do sebe zapadaly.

6 0
možnosti
JM

J57a38n 70M82o88r29a59v78e91c

18. 6. 2020 17:52

ty prasárny se zúročí ve volbách, to zase bude divení a demonstrací

2 0
možnosti
Foto

Masturbační budky jdou asi ruku v ruce s kampaní Me Too. :-) Nic jiného si v Manhattnu chlap neriskne.

2 0
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 29,97
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik