Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zapomněl jste na řeporyjský zázrak - Pavla Novotného, který je na svou účast přímo hrdyý (byli tam přece samí slavmí lidé...;-D)

0 0
možnosti
Foto

Mě hlavně fascinuje, že těm VIP borcům vůbec nedojde, jak taková jejich slezina druhý den vygraduje. To že tam jdou, to mě nepřekvapuje, papaláši se nemění, ale že to nedomyslí, že snad fakt věří tomu, že se to media nedozví a že to nerozmažou, to je opravdu fascinující. Takovou lidskou hloupost aby jeden pohledal...

2 0
možnosti
JK

No a co, že to druhý den "vygraduje" ? Účast byla údajně podmíněna PCR testem, respirátor měl být povinný a pakliže nejste politik spojený se současnou vládou, nevidím důvod mluvit o nějaké hlouposti. To už bych spíš tu hloupost nasměřoval k vedení Slávie, protože tímhle zvedla prostředníček směrem k "normálním" fanouškům klubu, kteří ji po léta podporují.

1 0
možnosti
Foto

Teď čtu, že tam byl i Jan Marounek, který je ředitelem odboru ochrany veřejného zdraví na ministerstvu zdravotnictví a zástupcem hlavní hygieničky, takže z toho vyplývá, že Prymula, ani hygienici nevěří opatřením, které navrhují.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/jaroslav-tvrdik-slavia-leicester-vip-hoste-papalasi-moralni-selhani-evropska-liga.A210219_091604_fot_pohary_min

3 1
možnosti
KT

To mnozí vědí už od začátku, jen naivové věří, že opatření slouží k ochraně zdraví.

1 0
možnosti

Nějak mně z toho klubu vypadl ředitel ČT Dvořák ...

2 0
možnosti
RK

ČT zajišťovala přenos, padre;-)

0 1
možnosti
JK

Babiš cíleně kolem sebe tvoří kastu nedotknutelných, těch co na něj mají telefon (ten správný), ti kterým dopřeje sluchu, a kteří vykonají co řekne ať už je to cokoliv. Za to dostanou status nedotknutelnosti, který dávají ostentativně najevo a Babišovi to dělá dobře, tohle jejich papaláštví má své meze dané jejich nepostradatelností. Pravidelně tihle poskoci testují, kde jsou ty meze a tresty za překročení jsou úměrné jejich postradatelnosti. Faltýnek dělá testy pravidelně a je v pohodě, Ondráček to taky zkusil od té doby se drží hodně zkrátka, Krnáčová škoda mluvit, Jermanová ještě hůř. Papalášem se nestane nikdo sám o sobě, papaláš je ten, co požívá ochrany všemocného vůdce a dokud bude vládnout všemocný vůdce, tak papalášství nezmizí.

2 0
možnosti
PK

Je škoda, že na takovéto celkem výjimečné akce nedostanou pozvání například zdravotníci, aby se ti jimž se fotbal zamlouvá mohli alespoň malilinko vzpružit.

Nejpopulárnější sport ve státech pozval na jeho finálové utkání (superbowl) přes dva tisíce zaměstnanců ve zdravotnictví....

3 0
možnosti
KK

Souhlasím, ale bohužel je to věc SK SLavia Praha, jak se k tomu postavili.

1 0
možnosti

Vidíte, a já měl za to, že sportovní utkání jsou uzavřená pro všechny diváky, ale jak je vidět, někteří pohrobci komoušů jsou si stále více rovni, o IQ Kvitové si nedělám iluze, Tvdík je tuším finkcionář Slavie, ten tam zřejmě být měl/mohl, a Prymula? Není nad to opájet se vlatní důležitostí a mocí, a buzerovat druhé!!

5 0
možnosti
Foto

Budete prosazovat ježdění vlevo, je něco nesprávného na tom, když budete jezdit vpravo?

0 2
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 30,26
  • Průměrná čtenost 2695x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik