Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takových bláznů po světě běhá... Nikdy je nikdo nedokáže zakázat. To není o noži, příště by si nějaký podobný mohl s sebou vzít nohu od stolu. Fakt si myslíte, že by někdo následně volal po zákazu stolů, nebo alespoň stolů s nohami...?

0 0
možnosti
LB

Ta podstata je přece v tom, že absurdní zákazy všeho od nožů až po šroubováky bude dodržovat ta většina zákona dbalých občanů, na kterou ten zákaz ovšem tvrdě dopadne v okamžiku, kdy se bude potřebovat bránit před tím, kdo žádné psané ani nepsané právo nedodržuje a zbraň si opatří tak či onak. V té Velké Británii roste počet útoků nožem, dobře zakážou se nože. Pomohlo to? Nikoli. Ale roste tam také počet útoků kyselinou. Zakážeme prodávat kyselinu? Pomůže to?

2 0
možnosti
MV

To je, panečku, přímo burgetovske téma...

1 0
možnosti
LB

Děkuji za nakouknutí a milý komentář, pane Valíčku.

0 0
možnosti
PK

Chtěl si přece jen zajít na laciný oběd do bufiku, takových v Praze moc není a a tak se vyzbrojil, aby se tam vůbec dostal...;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak to vypadá na vašeho soukmenovce,příznivce protisystemove strany....jsem zvědav na další informace,zatím jediný český terorista je jako Vy děda okamurovec

3 0
možnosti
LB

Vypadá to pouze na magora, který stejně jako Bárta není schopen rozlišovat pojmy a fakta a jehož maličká dušička doufá, že by snad dotyčný mohl být příznivec nějaké jím nenáviděné strany, a protože nemá argumenty, tak doufá, že by mu snad někdo mohl zbaštit stejně pitomý oslí můstek, jako použila třeba americká média v případě toho studenta, který vystřílel svoji třídu a o kterém se psalo, že to byl stejně "volič Trumpa".

5 0
možnosti
PB

P48e20t28r 89B27u93r71i62a19n

30. 1. 2020 13:30

:-) úsměvná epizodka. Teď jen stačí čekat až nějaký stoupenec MZ a AB prohlásí, že chvilkaři už sahají po brutálním násilí.

8 1
možnosti
MV

Plus mělo být. Pardon

1 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 31,56
  • Průměrná čtenost 2710x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik