Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

No, že budou lidi z nenávistí likvidovat i sochu Kryštofa Kolumbuse, tak to jsem fakt nečekal....

0 0
možnosti
TT

Tady se někdo pěkně rozohnil! R^

Akorát že slova stačit nebudou. Já vidím davy patvorů, které chtějí zabít mě a mně nějakým způsobem blízké - a nikdo jim v tom nebrání.

1 0
možnosti
JJ

J15a27n 81J45a36n60u38š70k57a

11. 6. 2020 20:54

Churchil bude odstranen jako Konev

0 0
možnosti
PK

Ne sochu WCH nebourat, sic má nějaký hříšek v burských válkách, ale kde by bez něj byl UK...

0 0
možnosti
JJ

J62a25n 81J69a63n29u58š78k35a

11. 6. 2020 20:54

Valcit kvuli arasidam? Malicherne

0 0
možnosti
PB

..... sa obávám, že sa ta multikulti korektnost s pozitivní diskriminací totál vymkla kontrole!,- ale zároveň su nesmírně potěšenej, že to vytočilo doběla miliony normálních lidí, keří s tem progresivním sociálně-inženýrským svinstvem nechcou mit nic společnýho a stavijou sa tvrdě na zadníVEUR^!

8 0
možnosti
TT

Staví se tvrdě na zadní a ustupují, ustupují takticky, ustupují strategicky, ustupují do prostor filozoficky minimalistických.

1 0
možnosti
JT

J65i47r35i 98T25i84c32h56y

11. 6. 2020 19:38

Sepsal jste to dokonale. V dnesni idealnim levicacko liberalnim svete bych pridal jeste takove hodnoty jako multikulturu, rsismus (ovsem jen bily), bily extremismus, islamfobii, homofobii, michani ras, falesne zelene, kontinuitu pohlavi, genderovy vymysl, ocistku jazyku od muzske nadvlady - zacala v anglickem jazyku, ale uz se drape I k nam.

Ted uz jen cekam, kdy na priklad Mongolove zavrhnou svou historii a budou nicit sochy Cin Gis Chana (ktery prohlasil, parafrazuji, ... moji nejvetsi radosti v zivote je palit zabijet a prznit nepratele).

8 0
možnosti
MK

Floyd, symbol bílého rasismu. Inu, člověk co byl pětkrát zavřený, který při přepadení mířil na těhotnou ženu, člověk co chtěl platil falešnými penězi, je dnes nazýván něžný obr a je symbolem policejní brutality. Ale už se neřekne, že před zákrokem tento "něžný obr" vzdoroval polici a že byl několikrát vyzván ke spolupráci. Zákrok nastal až po té, co začal klást odpor. Fakta však nikoho nezajímají. Dnes jsem dokonce četl, že důvod proč černoši tvoří 70 procent ve věznicích je kvůli tomu, že policie se více zaměřuje na černochy s doslovením, že když v jednom městě, jméno už jsem zapomněl, policie přestala řešit běžnou kriminalitu, rozumějte prodej drog a krádeže, tak bylo zjištěno, že černošská kriminalita poklesla.

Co se týká Churchilla, tak už je ti naprosto ujeté. Churchill asi takový rasista jako jsou ekoteroristé ekology. Byl to člověk, který se rasismu v podobě nacismus postavil. A nebýt jeho, tak Hitler měl celou Evropu i Rusko. Byl to Churchill, který se postavil proti přijetí mírového návrhu s Německem, byl to Churchill, který po napadení Ruska začal posílat pomoc Rusku, přestože Británie hladověla. Churchill je jediným vítězem na nacistickým Německem.

Vyčítá se mu, že nepomohl hladovějící Indii v roce 1943, ale z čeho měl pomoci? Pomáhal Rusku, v Británii byl hlad a Britové z paku dělali záhony, z malých míst králíkárny a drůbežárny.

19 0
možnosti
PK

Jen bych doplnil, dle amerického tisku je to také "vzorný otec rodiny"..teda to ovšem CNN již neuvádí...

0 1
možnosti
RS

Karma, co je dnes normální?

Jsem docela potěšen, že ne jen já žasnu.

12 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 31,56
  • Průměrná čtenost 2710x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik