Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J90a54n 31R58á15ž

30. 6. 2020 11:44

Samozřejmě KARMA!

0 0
možnosti
JP

Obě zmiňované lokality (Seattle a Berlín) by si měly vyměnit události. V Berlíně by měli všichni policisté kvůli presumpci viny odejít a Berlín by zažil police free zónu jak v Seattlu. Během týdne by přišli politici prosit policisty na kolenou, ať socdem, zelení či leví. Nebo ne, potom by v Berlíně nastal anarchistický ráj na zemi a my bychom tam jezdili jak do zoo, asi v obrněných vlacích. A v Seattlu by měla být na policisty uvaleno důkazní břemeno za obvinění z rasismu - a už by je žádná starostka do Capitol Hill nedostala. Pak bych ale Capitol Hill přejmenoval na Capitul Hill. Jen pro pořádek. Karma.

9 0
možnosti
PB

...... co ty samosprávě na tej svobodě vadí(?),- to prvně pustijou ze řetězu a za tejden békají že musijou obnovit v městě pořádek a zákonnost,- PROČ?!? - ať si vegetujou po svým, na fetu, na rabování, ať se mezi sebou svobodně, demokraticky a s láskou řežou, vraždí, znásilňují, ale z městský kasy bych tam ani cent nepustil!,- ......ať se vo sebe postarají v rámci komunity až do úplnýho a totálního zničeníV!

1 0
možnosti
Foto

Problém etatistů je ten, že jdou od extrému k extrému a každý to vidí nějak jinak. Jenže kámen úrazu je v tom, že nic jiného než stát neznají a chybí jim představivost, jak by takový spontánní řád mohl existovat.

Neuvědomují si, že právě to co se děje v těch zónách, co před pár hodinami vyklidil stát, je právě selhání státu.

0 1
možnosti
LB

Selháním státu je připustit vznik takových zón.

2 0
možnosti
JR

J63a84n 17R61á29ž

23. 6. 2020 15:25

Počet obětí války za osvobození černochů se odhaduje na 600 000. Pár obětí dnešní pseudoválky vedené pod heslem "Black lives matter" stojí přece za šanci na převzetí moci těmi co jsou Black. Bílí vládli už dlouho a dnes se ukazuje, že ani pořádek a bezpečí zajistit neumí.

0 5
možnosti
SB

Míníte to ironicky, nebo vážně?

2 0
možnosti
SB

Teorie multikulturalismu, která tvrdí, že jeden zeměpisný i společenský prostor mohou sdílet naprosto odlišné kultury, přitom se v míru shodnout na společné morálce, zákonech a řádu občanského soužití a zároveň to učinit tak, že nikdo nebude nucen ze svých kulturních zvyklostí ustoupit

Zdroj: https://burget.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=753479

0 0
možnosti
SB

Ono by to možná i šlo, ale to by jedna z těch kultur nesměla být muslimská.

Muslimská kultura to už ze samotné podstaty vylučuje, protože už v sobě obsahuje povinnost k ostatním kulturám.

Takže je to začarovaný kruh: Když budu muslimy tolerovat, musím tolerovat i jejich nenávist vůči jiným lidem.

Je to stejné, jako kdyby například Kralupák prohlásil, že všichni Kralupáci v jednom kuse lžou.

Buď nějaký Kralupák občas řekne i nějakou pravdu a v tom případě je to výrok nepravdivý, nebo Kralupáci skutečně co věta, to lež, ale v tom případě to může říci o Kralupácích Pražák, Brňák nebo třeba Australan, ale jakmile to řekne Kralupák, tak je to neřešitelný rozpor, protože v tom případě by měl pravdu, ale jakmile by jednou měl pravdu, tak už by to své tvrzení tou svou pravdou sám popřel.

A stejně tak je to s tolerancí muslimů. Buď budu tolerovat jejich nenávist vůči všem nemuslimům, ale v tom případě jsem netolerantní k nemuslimům, nebo ji tolerovat nebudu, ale v tom případě netoleruji muslimy.

7 0
možnosti
JH

J13a69k95u57b 79H11o59z33a

23. 6. 2020 15:01

No jo, Amiči a poučení z historie... Pařížská komuna 1871, nic?

0 0
možnosti

J91i44ř28í 66Š91m20í78d

23. 6. 2020 14:50

karma R^ sebevražda euroatlantické civilizace v přímém přenosu. Velmi se bojím toho, čeho se ještě dočkáme...

16 0
možnosti
JB

Já bych je nechal. Dojde jídlo, vrtačky, televize a boty, co narabovali se jíst nedají. Sami si nic nevypěstují ani nevyrobí, protože je to banda lenochů a netáhel. Lidem, kteří do toho v podstatě spadli bych nabídl evakuaci a kompenzace, vyplatí se to. A pak bych jen sledoval, jak to tam "vzkvétá" a dával bych to všude za příklad, jak to dopadne, když lůza začne budovat nějaké komuny. Jo, to, že bych jim tam nic neposílal, nemusím dodávat.

10 0
možnosti
VH

Obávám se, že se mýlíte. Až vše "propapají", půjdou rabovat o dům dál. Vždyť je to tak pohodlné.

Je to vždy stejné: Zlu je třeba čelit v jeho počátcích. Evropa (s pokřikem hloupé Němky "Zvládneme to") zlu nečelila. Odneseme to. I my.

11 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 31,56
  • Průměrná čtenost 2710x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik