Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Vážení diskutující, děkuji za zajímavé komentáře, jsem rád, že o těchto věcech přemýšlíte. S pobavením jsem si přečetl také neurotické výlevy těch, kteří pouze nadávají, ostatně, jsou to stále ti samí.

Jako už několikrát, i nyní zopakuji, že já z diskuze pod blogem nesmažu ani ten nejubožejší komentář, takže invektivy těch, kteří mě tu urážejí tu budou pro jejich ostudu zveřejněny napořád, aby se každý mohl kdykoli přesvědčit o jejich úrovni.

15 1
možnosti
Foto

Tak pokud především se všichni mohli přesvědčit o vaší úrovní, nebo spíše ubohosti

0 17
možnosti
Foto

Pro pana Ábelovského a Polického: Pro ohrožený druh, tj. bílé a hetrosexuální muže je oficiálně doporučený tento postup v komentářích: "Nepracující spoluobčané (ale jen ti snědé pleti) jsou prostě skvělí, GayPride je třeba podpořit a účastnit se, jste pro to adoptovat několik 17letých sirotků z Libye, Vaše mamka jim bude vařit, Islám je fajn-včetně hlášek o podřadnosti Vás,bezvěrců, migrace je perfektní, žádné nepříjemnosti nejsou, jedině Black lives matter a nikoliv že na bílém člověku záleží, pohlaví se plno a nikoliv jen dvě." Jistě ještě sami své bezchybné postoje doplníte. Tak, a ted už snad na sociálních sítích projdete jako řádní a uvědomělí občané. :-)8-o

17 2
možnosti
Foto

Plkáte nesmysly.

Bílý heterosexualní můž nejen není ohrožený ale je jednou z nejpočetnějších skupin. S nejvyšším dosaženým vzděláním, nejvyšší ekonomickou silou, s nejvšším podílem na rozhodování ve vyspělých zemích.

U bílého heterosexualního muže (pokud pominu bílé ženy) je nejmenší pravděpodobnost, že bude neprávem zadržen či zatčen policií, je u něj nejmenší pravděpodobnost, že bude na něj užito nepřiměřené síly, je nejmenší. Má nejvyšší pravděpodobnost, že dostane přednost mezi uchazeř ́či o práci, že bude zvolen,.....

Bílý heteroseualní muž má prostě největší šanci na spokojený život včetně dobrého ekonomického zázemí. Naopak nejmenší č ́šance, je, že bude diskriminován nebo persekuován pro svůj původ či barvu kůže.

1 8
možnosti
PB

P38e50t45r 65B51u53r58i91a56n

27. 6. 2020 11:31

Souhlas, karma.

7 2
možnosti
Foto

Tak je evidentní, že neonacistům a mnohým dalším se nelíbí, že mohou být za šíření nenavisti potrestáni.

Faktem, ale je, že různé schvalování terorismu, šíření předsudečné nenávisti atd je nebezpečné, protože pokud podobné projevy připustíme tak vlastně legitimizujeme to když někdo od schvalování či šíření nenávisti přejde k činům.

2 13
možnosti
Foto

PS. To že byl někdo potrestán za jediný nenávistný projev je hloupost. Všichni kdo dostali za podobné projevy trest toho měli "na triku" mnohem víc než jeden příspěvek.

1 3
možnosti
PB

...... z mýho pohledu je podmínka neadekvátní trest, oproti výši společenský nebezpečnosti teho těžkýho zločinu!,- by nebylo vod věci ten trestňák novelizovat a do postihu-sankce zakomponovat pokleknutí, odprošení a následný vyrabování a vypálení baráku!,- ....... aby si jako dlouho pamatoval co to ta předsudečná nenávist vlastně je,- žejo?!

1 0
možnosti
EK

A potrestání celé rodiny včetně kocoura a rybiček.

1 0
možnosti
Foto

namátkou z tisku:

Student, který před právnickou fakultou univerzity v Oklahoma City vylepil plakáty – „Je OK být bílý,“ byl už ze školy vyhozen a vyšetřují jej Spojené úkolové síly boje proti terorismu FBI.

:-)

15 1
možnosti
LP

Šíření nenávisti je zapotřebí utnout hned v zárodku.:-)R^

2 0
možnosti
PP

P23e41t77r 19P70o21l23á52k

26. 6. 2020 18:39

Bohuzel svoboda slova a projevu je neustale vice a vice potlacovana. Pod zaminkou dobrych umyslu je lidem nasazovan nahubek a nekteri tomu jeste tleskaji...

22 1
možnosti
Foto

J60a13k12u48b 64R23o58t57h

26. 6. 2020 18:22

Vidí, že vy SPD fans se už bojíte. Inu, máte proč. Tik tak, flastenče, tik tak...

5 26
možnosti
LB

Nepochybuji o tom, že spousta příznivců začínajících diktatur se také nesmírně těšila na to, až se zamete s jejich názorovými odpůrci, než zjistili, že diktatura dopadla i na ně samotné.

25 3
možnosti
JS

No a aby byl čas řešit tyto závažné trestné činy, navrhuje se zvýšit hranice trestnho

činu z 5000,- na 10000,-. Takže deset tisíc je bagatelní částka. No nevim , jak pro koho ,pro mne ne.

8 1
možnosti
Foto

Hranice 5 tis. platí už dlouho a je inflace.... Posuzuje se nebezpečnost činu pro společnost. Do hranice 5 tis. se jedná o přestupek, není to beztrestné. Za mne není důležitá hranice (5 nebo 10 tis.), ale to, by se vůbec ty závažné trestní činy (např. v řádech statisíců) vůbec vyšetřovaly a soudily. Tam vidím problém.

1 0
možnosti
Foto

KarmaR^

Policie má čárkový systém, tj. počet vyřešených případů. Proto nechytají např. výrobce drog (i když o nich všichni vědí), ale vždy jen malou rybu a pak další malou rybu... Alespoň dle vysvětlení jednoho kriminalisty. Takže ted budou mít těch čárek zadarmo teoreticky hodně.

Tlak na kontrolu webů a soc. sítí se úspěšně přenáší na policii a soudy.

Kde jsou kriminalisté a policie, když se v mešitách káže o podřadných bezvěrcích a o tom, jak zacházet s neposlušnými ženami (ve světě i v mešitě v ČR)? Policii to nezajímá a nebo se bojí....

A kdyby p. Maříková řekla, že migranti jsou invazivní kulturou/společenstvím místo invazivním živočišným druhem, tak je to OK? Nebo hrozí trestní stíhání i tak? Je chyba v neštastném pojmu "invazivní živočišný druh?" nebo v tom, že politik řekl cokoliv, co je proti migraci?

15 2
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 31,68
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik