Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J77i16r41i 75P40r12a58j50z

7. 11. 2020 23:18

Mám pocit , že problém je v tom , že liberální demokracie se snaží za každou cenu ucpat pusu každému , který poukáže na to , že tu s Islámem není něco v pořádku. A z toho plyne flustrace, že se ten problém neřeší. To bych viděl za tím výkřikem policisty.

A dokud se to nezačne pořádně řešit a mluvit o tom , bude tahle nenávist jen stoupat.

1 0
možnosti
PN

P45e22t42r 62N35o75v63e18k

7. 11. 2020 9:13

Macron žádá reformu Schengenu a hlásí, že takhle to dál nejde. „Francie je živná půda pro teroristy. V některých komunitách jsou dívky od tří let kompletně zahalovány a vedeny k nenávisti,“ říká.

https://www.expres.cz/zpravy/emmanuel-macron-teroristicke-utoky.A201106_134422_dx-zpravy_stes

1 0
možnosti
DR

Čo je to FB ? Jedna veľká dedinská krčma , kde si horda pripitých ludí niečo bľaboce a nikto ich nepočúva !

Neviem si predstaviť aby bolo u nás znovu v každej krčme dedinské ucho PS-VB a počúvalo , zapisovalo a hlásilo "hore" ! A potom vrchný Zemen kriklúňov posielal pred Stanný súd a popračiu čatu !

Dokonca ani Husákovskí keystonskí žandári nebrali krčmové reči vážne !

0 0
možnosti
JK

Spáchal pan Škarka trestný čin? Ne. Měly jeho názory vliv na jeho pracovní morálku a pracovní nasazení? Ne. Vůbec pak nerozumím tomu, proč jeho soukromé výkřiky řešilo vedení Vězeňské služby a došlo nakonec k rozvázání pracovního poměru.

U policistů se objevuje přesná a řízená adresnost obžaloby. Když někdo vyhrožuje pověšením, zastřelením, podříznutím okamurovcům, komunistům, Babišovi nebo Zemanovi, je to v pořádku a jde jen o pouhý přestupek za pár stovek. Osobně by mě spíš zajímalo, jestli oni policisté si plnili služební povinnosti tak, jak měli. Tahle "předsudečná nenávist" a všemožná snaha vyhazovat z práce lidi za projevený názor (nebo nevhodné tetování) je návrat o více než třicet let nazpět.

2 0
možnosti
JV

Věřím, že v ozbrojených složkách (ale nejen tam) si to stejné myslí i další. Blbé na tom je, že jsme zase v době, která není pravdě nakloněna a většina si své myšlenky nechává pro sebe. Před 31 lety lidem, kteří mluvili nahlas, také nekvetla příliš pšenka. Říkalo/říká se jim disidenti.

10 0
možnosti
FN

Nejsem nenávistný, ale přitom jsem schopen konstatovat, že islám není kompatibilní s demokracii a se základními lidskými právy. Jsem stejného názoru jako ten mladík, že se tato středověká víra po Evropě šíří jako infekce. Jenom to nepíšu, protože nevím jestli policie nezačne prohledávat můj fb a zjišťovat kdy jsem co napsal a co jsem sdílel, aby měla důkazy o mé “nenávisti”

12 0
možnosti
MK

Me by jen zajimalo kdy zacne nejvyssi soud taky resit vyzvy islamisti k nasili na bezvercich. Zatim co mnozi islamofobove mlati prazdnou slamu a maji daleko od slov k cinum tak opacne je to presne naopak. Zakon by mel merit vsem stejne. Pokud jsou nenavistne prispevky na fb nepripustne z jedne strany musi se postupovat stejne i proti protistrabe jinak je to umyslene potlacovani jedne skupiny ve prospech druhe a to je prece diskriminace.

9 1
možnosti
Foto

Jen jsem nějak nepochopil tu část s tou sexuální orientaci atd...

0 0
možnosti
LH

Ono je otázkou, či znamená nadávat na islám. Ono totiž na západ od našich hranic již samotná kritika islámu je hejtspíč.

A u nás můžete klidně říci, že nacistická ideologie je zatraceně podobná islámu a i přestože to je pravda, nebudete uvězněn

0 0
možnosti
PH

Paragraf trestního zákoníku § 355 Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob by vůbec neměl existovat. Je to totalitní nesmysl. Počátky podobného omezování svobody projevu jsou po druhé světové válce, kdy je v OSN prosazovali komunisté kvůli národním socialistům (aby zakryli, že jsou jejich ideoví souputníci). Tehdy to západní svět odmítl. Pak se to vrátilo na konci 80.let v USA kvůli různým občanským iniciativám (černoši, homo).

3 0
možnosti
JE

No přeci do Vršovic ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 29,71
  • Průměrná čtenost 2695x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik