Diskuse

Po volbách

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Ať je to tak či onak, a podobné kecy o Aeronetech a blablabla nemá smysl vůbec řešit, tak pro SPD jsou dva mandáty zcela určitě úspěch.

0 0
možnosti
JZ

A co má být špatného na tom článku, v němž se připomíná změna jeho politické orientace v souvislosti s onou tragickou událostí? Vždyť tak se to mohlo klidně stát a stává se to, lidi podobná zkušenost může hodně proměnit. A pokud ona proměna nastala v době té tragédie, nevidím nic špatného na poukazování na takovou souvislost. Ačkoli bych ji nevykládal jako absolutní pravdu nebo potvrzený fakt, což ani autorka neudělala. No a že jej podporovaly dezinformační weby je taky fakt. rovněž to stojí za zmínku. A autorka nic netvrdila o tom, že mu tyto weby zajistily vítězství, to taky nikdo myslím nevyjádřil.

Jinak poznámka o dříve respektovaném vojáku asi pramení z toho, že nyní již voják není, tudíž těžko může být respektovaným vojákem.

2 2
možnosti
MM

Nerozumím, proč zpochybňujete vliv Aeronetu na volební úspěch pana Blažka. Samozřejmě nejde říct, že uspěl jen díky Aeronetu, ale svou roli nepochybně sehrát mohl. Nejde ani tak o to, kolik lidí Aeronet čte v porovnání s jinými médii, ale kolik voličů SPD ho sleduje - a tam si troufnu tvrdit, že velká část.

3 2
možnosti
LB

Ještě mnohem, opravdu o několik řádů více lidí čte Idnes, Novinky a podobně, kde se o stranách typu SPD píše jako o populistech, nacionalistech, xenofobech, čili negativní konotace je obsažena už v jejich zařazení na politické šachovnici a to se nebudu rozepisovat o celkovém obrázku na základě konkrétních článků, který se nám o SPD snaží mediální mainstream přinést.

Připadá mi tedy logičtější ptát se, jak to, že tak extrémní převaha negativních informací o SPD naopak nezpůsobila jejich neúspěch, než se ptát, proč stupidní web s nízkou čteností způsobil jejich úspěch.

2 0
možnosti