Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J64a13n 30D73o48u95š51e35k

11. 1. 2022 14:52

Piráti mají hodně chyb, největší je že jsou příliš velcí liberálové a jejich členové neumí držet klapačky zavřené.

0 0
možnosti
ŘK

Že Piráti jsou takoví novodobí komunisté 21. století, tak to není žádná novinka i kdyby Michailidu nic neřekla. Ale že otevřeně přiznala, že je vnitřně přesvědčením komunista, tak to jí dávám za upřímnost a odvahu palec nahoru, ačkoli jsem KSČM ani Piráty nikdy nevolil R^.

Ale vznikl tu docela paradox, že z těch tzv. demokratických a pravicových stran by žádná nikdy, ani za zlaté prase, nešla do koalice nebo do vlády s komunisty a nebo s Babišem, bývalým StBákem. Tak změní se nyní postoj těchto stran k Pirátům, jako se chovali ke KSČM? A co na to voliči Pirátů, ti co znám patří k největším komunistobíjcům a odpůrcům Babiše, tak by mě zajímalo, jestli nemají aspoň tik v oku, že defacto dali hlas minimálně jedné komunistce?;-D

5 0
možnosti
OU
Foto

Piráty jsem volil, z taktických důvodů. Kroužkoval jsem 1 "piráta" a 2 "starosty". Zvolení byli 3 starosti, z té kandidátky. Takže vlastně, chtěl jsem volit piráty a volil jsem někoho jiného. Je mi to sice šumafuk /původně jsem ani nechtěl jít k volbám, ale tak když už jsem seděl v té volební komisi, že..../, ale tenhle výsledek tak nějak svědčí o těžkém amatérismu Bartoše a spol. - - - - Teď jsou v situaci "mnoho psů zajícova smrt". V té straně bylo nějakých třeba 200 či 300 lidí co si pomýšleli na kariérní vzestup a namísto toho je tu sešup. Proto ty hádanice o prázdný pytel předsednické funkce. Kdyby vedli spor o konkrétní zaměření třeba terénní práce s voliči atd., tak to pochopím, ale tady se vede spor o to, že někdo nechápe, co to znamená být komunista, zejména ten původní "přednormalizační". Komunista je přece vrah a zloděj, nic jiného. Teda až na Džugašviliho, který byl k tomu všemu navíc ještě zbytečně brutální neúspěšný bankovní lupič.

0 1
možnosti
IF

I41v35a42n 94F40u58č32í84k

6. 1. 2022 19:37

Piráti mají velmi rozpornou členskou základnu. Někteří z nich (zejména současné vedení) se snaží o jakousi středovou pozici, jiní však zůstali věrni komunistickému až extrémně levicovému pojetí. To se projevilo i před volbami, kdy měli Piráti velmi vágní program v němž mnohé excesy strašily voliče, např. bilion korun do ekonomiky (které Piráti neměli) a kde ekonomika pro ně znamenala především Green Deal. Pak do toho přišly další výkřiky z členské základny, se kterými asi vedení nesouhlasilo, avšak nedokázalo je oře voliči uspokojivě vyvrátit. Toho samozřejmě využil protřelý Babiš. Jenže pokud si Piráti stěžovali na jeho kampaň proti nim, tak by si měli uvědomit kdo mu na ty smeče nahrával. Silně levicová část jejich strany viní nyní paradoxně z volební prohry své vedení. Nechápou, že voliči, kteří odmítli KSČM, ČSSD, odmítnou i Piráty s vlajkou přelakovanou z černé na červenou.

11 0
možnosti
Foto

Je to tak. A Richterová furt mluvila o sociálních věcech a nakonec se schovala do Sněmovny.

0 0
možnosti
JS

Klid. V cesku se zapalovat Parlament nebude. Tady se zvoni maximalne klici, kdyz je uz po funuse. Kdyz budou zvysovat ceny energii po troskach, tak i trojnasobek neni duvodem k revoluci. Za komunistu take vetsina lidi autem nejezdila a byl pokoj.

1 1
možnosti
VB

Takže cílem lidí jako vy je rozpoutat protesty a potom sem povolat ruská vojska jako v Kazachstánu.

Kupodivu, obdiv k porušování zákonů a násilí se redakci nezdá divný a pamflet umístí na čestné místo.

2 14
možnosti
LB

Milý pane Baráku, krásně jste demonstroval, že umění číst a umění porozumět psanému textu nejsou totéž. Stejně tak jste ukázal, že nedokážete rozlišovat příčinu a následek. Ale jinak díky za návštěvu mého blogu.

15 2
možnosti

Takže je s velkým kruhem v nose prohlásí, že je komunistka a autor to vztáhne na všechny piráty. Hm, zajímavé uvažování

Co se Kazachstánu týče, ceny byla jen roznětka.

8 19
možnosti
LB

Podle mě je pozoruhodné spíše uvažování toho, kdo extrémně levicové tendence u Pirátů dosud nepozoroval a považuje dotyčnou dámu v řadách Pirátů za výjimku.

17 2
možnosti
PB

...... pirátstvo je banda zdiskreditovanejch, neschopnejch diletantů,- do "demokratickejch komunistů" má tenhle gang vopravdu daleko!,- ..... a ten Kazachstán, kde sa poldové pakují před rozlíceným davem, by měl byt vopravdu náš vzor ?!?,- sorrráč,- mi sou teda nějak milejší ty demokratičtí Tulipáni,- tam to aspoň pořádně řežou vobuchama, vodníma dělama, slzákem do ksichtu a ten bonus - "pejsku, sežer HO!", je vůůůbec nejvícVEU!!!R^

0 0
možnosti
Foto

Co jsou to tulipáni? To je Holandsko?

0 0
možnosti
PK

K téma č.1....socialisti a komunisti jsou mimo a tak nám zde zůstala jen jedna levicově orientovaná partaj, tak zase přec bude nějaká názorová rovnováha:-):-):-)

0 0
možnosti