Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J20a11n 30R11i88c51h91t77e62r

11. 8. 2021 11:43

Takže jediný, kdo měl právo tam být, byl podle všeho Dominik Feri...

0 0
možnosti
ZZ

Zdá se, že Piráti nemají žádný skutečný politický program, kromě LGBT a ve všech ostatních otázkách pouze nesmyslně tápou.

;-(;-(;-(

4 0
možnosti
VV

Já bych tyto vítače a pašeráky imigrantů co chtějí ničit EU, soudil podle zákonů o vlastizradě!!

2 0
možnosti
JM

Není "konzervativní bílý páprda" spíše ulízanec v bílé košili, který brojí proti jakékoli změně? Tzn. spíše "kravaťák středního věku" (kolem 50 let)? Čili někdo kdo se věkově od pirátů zase tak zásadně neliší (pokud při založení strany jim bylo cca 25-35, tak nyní 37-47)?

Aspoň teda já když slyším "bílý páprda" fakt si osobu bílé pleti nepředstavím, ale spíše tu bílou košili, kterou evokuje i to "konzervativní".

0 0
možnosti
JF

Profant je obyčejný žvanil. Jsou volby, zvolil trochu expresivní vyjádření. Kamarád z novin to rozmáznul a už se o tomto nýmandovi hovoří všude. Super PR.

0 0
možnosti
PP

Co čekat od národu, který je postavený na otroctví a s plnou PS minimálně skorofašistů, než sloupkaře iDnesu, který s fašismem souhlasí...

0 11
možnosti
Foto

A12v67i 55B79a84b78i10c

10. 8. 2021 8:00

Postupo, Postupo, jaký matroš to proboha hulej? ;-D

2 0
možnosti
LB

Vážení diskutující, děkuji za Vaše názory. Z řady ostatních vybírám názor pana Drotára:

"Jeho výroky nejsou namířeny ani v nejmenším proti vrstvám, rasám nebo věkovým skupinám - jsou namířeny čistě a zcela explicitně na konkrétní členy současné sněmovny."

Ale ovšem, předsudky, xenofobie, nenávist, to vše je vždy namířeno proti nějaké skupině. Tímto se pana Drotára ptám, zda se domnívá, že předsudky, xenofobie či nenávist vůči té uvedené skupině nejsou předsudky, xenofobie, nenávist a zda by tedy mohl upřesnit, vůči komu jsou výše uvedené špatnosti dovoleny a vůči komu zakázány.

6 0
možnosti
ZR

Otázka je, jestli pan poslanec vůbec zná význam těch cizích slov, která použil.

5 0
možnosti
JM

Otázkou je, co si pod těmi slovy představí případně voliči. Protože tedy já si pod "konzervativním bílým páprdou" rozhodně seniora bílé pleti nepředstavím a ani netuším, z jakého zdroje je, že by to měl být senior bílé pleti.

0 0
možnosti
Foto

Opět se prokazuje pouze to, že fanatičtí Piráti jsou nevolitelní, protože kromě svých prezentovaných názorů neznají pojem komromis a nenaučili se dělat politiku ani po 4 letech v PS.

14 0
možnosti
RG

Mocichtiví vyznavači emigrace Piráti patří, ne do opozice, ale na "smetiště dějin". Na věčné časy a nikdy jinak.....

9 0
možnosti
PD

"vyznavači emigrace" *facepalm*

Kdybyste alespoň věděl, co ta slova znamenají, neztrapňoval byste se tu.

0 5
možnosti