Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Otázka spíš zní, jestli na Západ patří Islám NEBO Demokracie (přesněji řečeno Islám XOR Demokracie). Obojí určitě ne.

0 0
možnosti
PJ

Islám je pouze zlo! Děsivé zlo vymlouvající se na "Boha"!

12 0
možnosti
PJ

islám, prostě, do Evropy nepatří. My jsme okcident a ono jsou orient! To se jenom levičáci domnívají, že jim islám pomůže vyhrát nad Západní Civilizací! Není tomu tak, islám žádné LGBTxyz...+58, neuznává. Neuznává demokracii a obecné právo!

Kdo tvrdí opak, je z prominutím, slabšího myšlení!

13 0
možnosti
JT

J41i47r12i 95T51i69c79h76y

27. 9. 2019 17:16

Za prve, islam je neshodny s demokracii (zakaz vystoupeni, zakaz snatku s nevercem, netolerance jinych vir, vse vysoce trestne, az trestem smrti), takze islam, jeho pritomnost, by mel byt zakazan.

V historii lidstva se vzdy obyvatele (puvodne kmeny, pozdeji vetsi celky) branili vetrelcum. Dnes doslo k situaci, ze vedouci politici otevreli brany (staci pripomenout Trudeau-a, nebo Merkelovo) a neprizpusobive vetrelce vitaji. Michane spolecnosti nikdy neprosperovaly (jiz Babylon v bibli?), idealni homogenni, spolecnosti, jako na priklad Danove (jeden narod, jeden jazyk, jedno nabozenstvi, zadne duvody k trenicim), jsou dnes rozvracen prilivem vetrelcu, jmenovite vyznavacu islamu.

11 0
možnosti
MK

Doplnil bych ještě jednu věc. Lidé s vyšším vzdělání mají většinou nejmenší problém s imigrací a hlavně s imigrací u islámských zemích. Jsou velmi liberální a otevření, ale je zde jedno ale...

Tito lidé díky svému vzdělání nežijí v místech, kde žijí imigranti, tito lidé díky tomu kde žijí neznají problémy obyčejných lidí, kteří žijí v sousedství muslimů a poslední, tito lidé se díky svému vzdělání a kruzích kde se pohybují s muslimy téměř nepotkají.

Takže oni problémy opravdu nemají.

26 1
možnosti
MK

A děkuji ti Radku Polický, že jsi mi to svým minusem potvrdil. Ty sice nejsi vzdělaný, nepohybuješ se v kruzích, kde muslima téměř nepotkají, ale žiješ v pomalu zapomenuté vesnici na Valašsku, nikdy jsi nikam nevycestoval a tak si žiješ ve svém vytvořeném vakuu. O to divnější však je, že ti chybí sociální cítění a empatie, které jsou u lidí na venkově větší než u lidí žijících ve městě a to díky tomu, že lidé na venkově se vzájemně znají.

17 0
možnosti