Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ještě, že v Přeletu nad kukaččím hnízdem má Nicholson za parťáka Indiána, ve Vlasech je v hlavní partě Černoch a Černošky tam mají sólo výstup, v Ragtime je úspěšný černošský pianista. Jinak bychom byli s Milošem Formanem v háji. Takhle ho snad UBRÁNÍME!

1 0
možnosti
PB

Je zcela evidentní, že slovutné akademii už nejde vůbec o kvalitu filmů, nýbrž o ideologický boj, což dávají nepokrytě najevo.

Pro všechny infantilní naivky, kteří až dodnes věřili že menšinám jde jen o to aby je ostatní respektovali, to je jasný důkaz, že se jedná o třídní boj se vším všudy.

Ovšem obávám se, že po prvotním šoku se oklepou a budou hledat dialektická zdůvodněná, kterak o nic nejde, či je to dokonce správně.

Protože hlupák bude vždy obhajovat jakoukoliv koninu spíše, než aby si přiznal že je primitivním hlupákem.

Těším se na další úderný blog pana Hornera na toto téma s názvem: Za zítřky krásnější pod taktovkou stvoření nového typu člověka.

3 0
možnosti
PB

...... enem začátek!,- až jim tam vystartujou Indiáni z rezervací, že chcou vrátit taky svou kulturu a ve filmech chcou only indiánský hééérečky a u totemu přivázaný bílý rasisty, pak teprv začne vopravdovej tanec;-D !!

1 0
možnosti
IV

No, to je dost špané pro východoevropské filmy, co?

1 0
možnosti
JT

J96i80r20i 46T61i42c29h75y

9. 9. 2020 18:32

Proc se cernosi chteji cpat do filmu. ktere jsou na priklad zalozeny na historii bilych s rolemi pro bile? Vzdyt maji moznost si vyrabet filmy na jejich tematiku, obsazenou jen cernochy - nikdo je nebude napadat z rasismu - ha!, nikdo se na to nebude divat.

1 0
možnosti
ZH

Například Eddie Murphy obsazuje do svých filmů výhradně černochy. A pokud se tam objeví nějaký běloch, je to příkladný blb. Tak teď bude mít smůlu, panáček jeden. ;-D

0 0
možnosti
KL

A nestačilo by, kdyby se herci "nad kvótu" prohlásili třeba za černou lesbu?

3 0
možnosti
ZH

Musím vám s politováním oznámit, že jste se dopustil přestupku porušení pravidel blogera. Nestačí totiž jen nějakých 90% Pravdy, musíte mít výtisk úplný, nepoužitý na kdovíjaké činnosti.

0 0
možnosti
MP

To se snad filmovi progresivisti pokakali v kine, ne?

Vam R^

2 0
možnosti
PK

Filmoví umělci by si měli založit jinou instituci a starého Oscara ponechat BLM a to ať si činí pravidla jaká je jim libo...

0 0
možnosti