Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DC

D21a84v65i46d 85C52e68c55h

6. 2. 2020 11:18

Zatial je to "dobre". Pre 1 ks povinne nikab a pre zbytok povinne tento 1 ks v nikabe akceptovat.

Druha cast bude povinne nikab pre vsetky a samozrejme oddelene triedy.

1 0
možnosti
JU

To máte tak...jedna z nejzvrhlejších ideologií (islám) narazila na jednu z nejhloupějších ideologií (pseudohumanismus). Důsledky budou drastické.

9 0
možnosti
JS

J19a38n 27S38o63u45č90e17k

6. 2. 2020 6:53

Dobře napsané, karmaR^. Ani já rozhodnutí našeho soudu nechápu. A v případě rozhodnutí toho německého vidím již přímé pronikání islámského práva šaría do německého právního systému. A jsem přesvědčen, že dveře již byly otevřeny a takových případů bude neustále přibývat až požadavek na paralelní islámský právní systém zazní zcela zřetelně. Tentokrát západní civilizace podléhá té primitivnější, ale o to více agresivní, zcela dobrovolně a bez boje.

5 0
možnosti
AT

Tady spíš záleží co ten hadr představuje- Učení lupiče, vraha a pedofila. Je to zločinecká organizace, která se schovává za náboženství. Chcete snad, aby vaše šestileté holčičky byly po vůli uslintanému dědkovi, jen proto, že ten jejich slavný "prorok" je jim příkladem a oni ho musí napodobovat???

5 0
možnosti
JM

Vážené dámy a pánové, ať už jsou vaše názory na toto téma takové nebo makové, tak já mám právě čerstvé zážitky z Jeruzaléma, odkud právě píšu. Chtěl jsem trochu poznat historii bez stranění Židům nebo Palestincům (Arabům), ale po té, co mám možnost to vše vidět a zažít na vlastní kůži,bych řekl, že v tom mám více jasno. Svěřit Jeruzalém Palestincům je stejný nesmysl, jako kdyby ci..... měli řídit Staré Město Pražské, to by se vám všem bez rozdílu názorů asi také nelíbilo, nebo ano? Je těžké bojovat proti někomu, kdo popírá historii a ničí archeologické nálezy v "zájmu víry" a proto přeji státu Izrael hodně síly a pevného odhodlání. A jak to souvisí s tímto článkem? Je to totiž o toleranci která v arabském světě neexistuje, ale Arabové se jí všude paradoxně dožadují. Na vlastní oči jsem dnes viděl, jak jordánští biřicové na Chrámové hoře nahánějí turisty a bezdůvodně je šikanují, ale mě vlastní oči nejsou v očích pseudoochranců lidských práv ničím a tak s pokorou civilizované populace přijmeme šikanu a dovolme šikanujícím čím dále tím větší rozpínavost a k tomu nám dopomáhej Bůh a nebo Alláh??? A zeptám se jinak, myslíte si, že byste se v arabském světě dovolali evropských práv a svobod?

13 0
možnosti
BH

Každopádně arabský svět dělá vše pro to aby žádný jiný svět neexistoval.

Jednoho dne budeme velmi litovat neustálého ustupování, ale pro většinu z nás to nebude bezbolestné jako to mohlo být jasným postojem hned v počátku:-/

2 0
možnosti
JV

Obávám se, že to k nám brzy dorazí také. Ten mladý a prosazovaný ombudskandidát možná bude ještě agilnější než současná ombudsmanka.

6 0
možnosti
JS

KarmaR^salámová metoda běží v plném proudu, tu šátek, tam už něco víc a za dalších pár let tu budou sňatky s nezletilými a mnohoženství jako legální a kulturní prostředí se začne měnit, evidentně příklady ze světa nestačí ani poměrně vzdělané společnosti na to, aby se uměla tomu bránit a tak je odsouzena ke změnám k horšímu, protože k lepšímu tohle zatím v žádné zemi na světě nevedlo, takže těžko předpokládat, že zrovna u nás by tomu mělo být jinak.

7 0
možnosti
Foto

Ono už je to jedno, jestli máte burku, roušku nebo kápi KKK. Tak si taky vezměte aspoň šálu kolem pusy a je po problému. Jenom anarchisti a náckové, kteří nejsou organizování v parlamentních stranách, ti musí chodit s holou hubou.

0 8
možnosti
VK

Nemôžem s Vami súhlasiť. Burka, nikáb - skrývajú identitu osoby. Nikto ma nemôže nútiť, aby som vstupoval do vzťahov (občianskoprávnych, spoločenských, ...) s anonymnou osobou.

Poznám prípad, kedy predajca odmietol obslúžiť osobu v burke. Obhájil sa argumentom, že aj "tovar za peniaze z ruky do ruky" predstavuje uzavretie kúpnopredajnej zmluvy, čo aj len ústnej a má právo poznať aspoň v minimálnom rozsahu identitu osoby s ktorou zmluvu uzatvára (napr. falošná bankovka - nespomeniete si ako vyzerala osoba, ktorá ňou platila?).

7 0
možnosti
IM

I80v43a31n 29M87i33n21á45ř

5. 2. 2020 11:54

Není nic horšího a nebezpečnějšího, než na základě vlastních, demokraticky přijatých lidských práv - podléhat muslimům. Ti, aniž by je uznávali a natož dodržovali, využívají - pouze jejich výhody.

16 0
možnosti
TT

Nemyslím si, že rozhodnutí obou soudů byla ustrašená a motivovaná snahou vyhovět muslimům. Alespoň rozhodnutí českého Nejvyššího soudu považuji spíš za snahu omezit vliv lidí / skupin / hnutí / stran, které mimo jiné nesouhlasí s berlínskou, resp. bruselskou migrantskou politikou, podobně jak činí ti, "kdo těmto lidem platí určitě drahé právníky, aby mohli podobné spory táhnout přes deset soudů" (viz Jakub níže). V Hamburku to může být obojí - ustupování muslimům i boj proti domácímu politickému nepříteli -, ale u Nejvyššího soudu bych se vsadil, že se jedná jen o tu druhou motivaci: boj neomarxistů proti všem, kdo nejde s nimi. :-P

4 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 31,56
  • Průměrná čtenost 2710x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik