MP

Lukasi Burgete, copak vy nevite, ze tohle se nesmi rikat? Uz si pomalu, ale jiste, zakladejte blogersky ucet nekde jinde, protoze na iDnes brzy skoncite i s tvrdymi daty. Nejsou totiz tvrda data jako tvrda data. Zalezi na tom, o cem ta data referuji, a v tomhle pripade rikaji nezadouci pravdu. Nakonec na tomhle blogu zbydou akorat admini a ti zhasnou. Nebo budou muset psat clanky sami, aby meli koho editovat. Jo, jeste vlastne Trcalek, ten prezije vsechno. Takze to vlastne bude solo blog Karla Trcalka. Akorat nevim, koho tu pak bude "parodovat" a "satirovat". Asi sam sebe. Vlastne ne, on uz takova parodie a karikatura vlastni osoby davno je. Ale z tech migrantu mam opravdu migrenu, to bude velky prusvih. A Vít Dozimetr Rakušan je pětidemolitionman

Foto

Já nevím, proč tady každý může bezostyšně lhát, že to schválila naše vláda.

Drtivá většina českých europoslanců hlasovala proti. Pro se vyjádřili pouze europoslanec TOP 09 Luděk Niedermayer a Radka Maxová (za SOCDEM). Zdržely se Martina Dlabajová a Dita Charanzová (za ANO).

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ano-chce-kvuli-migracnimu-paktu-dalsi-mimoradnou-schuzi-40467391

A Radka Maxová byla do Europarlamentu zvolena za ANO, než přestoupila.

SB

Ta muslimská migrace zničí Česko i v případě, že bychom to nedovolili.

Jsme úzce provázáni se západoevropskými státy, a když budou zničeny ony, tak to dopadne i na nás.

SB

V tuto chvíli, kdy píši svůj diskusní příspěvek, je zde jedna chyba v počítačovém systému. Za chvíli bude třeba odstraněna, takže ti, kteří přijdou do disskuse za dvacet minut, možná nic takového neuvidí, ale nyní je tomu tak, že nadpis článku je "Muslimská migrace ničí Německo a zničí i Česko, dovolíme-li to!", ale když si otevřete diskusi, je nadpis jiný, a sice "Muslimská mládež v Německu: Korán stojí nad zákony!"

KL

Nejste sám, kdo si toho všimnul. Mám pocit, že se to děje tehdy, když autor název článku změní (a to i před tím, než je zveřejněn). V blogu je pak název změněný, ale diskuze si "pamatuje" ten původní. Takže je evidentně nutné zvolit vhodný titulek už "na první dobrou"

  • Počet článků 232
  • Celková karma 31,60
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik