Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Chápu, že tohle vadí lidem jako jste Vy. Zřejmě pan S porušil zákon a ta se děje to, co se děje.

1 0
možnosti
ZH

;-D Mně třeba nevadí, zda bude Salvini souzen, nebo ne. Ale vadí mi ten nenávistný aktivistický povyk kolem celé situace, zaměřený právě na Salviniho, přestože se v daném případu jednalo o kolektivní rozhodnutí. Takže si z toho odnáším dojem, že je tu skupina mafiánů propojených na aktivisty, kteří (mafiáni) si nechtějí nechat překazit své kšefty spojené s pašováním lidí. A lidi typu Polického pak takové pašování dokonce otevřeně podporují, tedy podporují zločin.

0 1
možnosti
Foto

Ani ta spousta nesouvisejících nesmyslů co z vás "vypadla" nic nemění na tom, že Salvini zřejmě porušil zákon.(to rozhodně soud).

Ať se vám to líbí nebo ne tak existují zákony platné pro všechny. Salvini měl možnost ve sněmovně prosadit změnu zákonů, ale neměl pro dostatečnou podporu. Tedy většina lidí (jejich zvolených zástupců) je pro současné zákony a ty pravděpodobně Salvini porusil. A pokud jej soud shledá vinným tak jej potrestá tak jako kteréhokoliv jiného gaunery.

0 12
možnosti
ML

M67a19r50t31i43n 58L62a74c21o

31. 7. 2020 16:44

Zatiaľ to nie je "gaunery", zatiaľ je to len "sprostý podezřelý".:-P

0 1
možnosti
VB

Spiknutí za každým rohem. To že Salvini porušil právo vás asi nezajímá. No vžďyť zde je komunistický vyšší princip, kdy právo neplatí.

3 8
možnosti
LP

Podle vás to teda má být tak, že když se půlka Afriky rozhodne, že bude žít v Evropě, tak prostě tak bude.R^

3 2
možnosti
ZH

Čím se tento článek stal nepohodlným, že zmizel z hlavního výpisu?

0 0
možnosti
LB

Dobrý den pane Hlinko.

Článek byl stažen na můj soukromý blog, protože dle administrace blogu některými formulacemi porušoval kodex blogera. Administrace stanovuje pravidla, administrace je vykládá, proto bez ohledu na svůj názor konstatuji:

Dotčené formulace jsem mírně upravil a článek poté byl opět vrácen i na hlavní stranu blogu na Idnes. Jak se při znalosti původního textu můžete přesvědčit, tyto prakticky jen detailní úpravy nijak nezměnily smysl mého sdělení.

Při té příležitosti jsem k článku také doplnil další dva zdroje a u jedné pasáže přidal další argumentaci, takže jsem přesvědčen, že těmito úpravami text získal na kvalitě.

1 0
možnosti
Foto

J30o93s92e17f 27B23á42r88t59a

31. 7. 2020 12:49

A budou hořet další katedrály.

5 0
možnosti
Foto

"Diktatura pašerácké mafie".To zní úderně, na to jste přišel sám, nebo to máte od Tomia? :-) Salvini se má možnost hájit u soudu...předpokládám, že jako každý okamurovec jste zároveň i znalec italských zákonů a všeho ostatního v jednom. Být zbaven imunity a odsouzen je dost velký rozdíl. To nevidíte...?

1 11
možnosti
PK

No, neznám detail poměrů v Itálii, ale to , že chránil zemi před nelegálním přílivem migrantů bych ocenil a nežaloval....

12 1
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 29,23
  • Průměrná čtenost 2686x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik