Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Jen si to ještě užívejte. Další generace se budou o téhle době učit jako o éře těsně před očipováním lidstva. A budou vám závidět. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak pokud to "tajné služby" doopravdy chtěly jak se píše, a dnes jsem jinde četl "přiznání" BIS, měly by si to financovat ze svého rozpočtu a neubírat ty stamiliony z rozpočtu SFDI a tedy z peněz na opravy a stavbu komunikací.

0 0
možnosti
Foto

Karma. Ale pro uklidnění, pane Burgete: Vy (prozatím) nikoho nezajímáte. Stejně jako já a dalších 10 mil. lidí v ČR. Ten systém je primárně určen na sledování toho, kdo se nám kde schází. Oni si všichni myslí, že když nechají doma mobil a pojedou se někam domluvit z očí do očí, že se to IAB nedozví. Ale takhle to není možné nechat. Přece jen v Hnutí jsou také jen lidé, sice vypadají jako banda poskoků a patolízalů, ale nikdy nevíte, kdy si řeknou dost, já na to nemám žaludek, co kdybychom se domluvili a IAB prostě vyšťouchli ven? No po telefonu se prostě domlouvat nechcete, protože do něj (z něj) zatéká, takže osobně. A proto potřebujeme sledovat RZ a když už RZ, tak proč ne obličeje? Pak lze lidským hloupostem zabránit od počátku - prostě dotyčným provedete kontrolu lékárničky, která se protáhne do večera, třeba - a ostatně to bude pro jejich dobro, co kdyby někam dojeli a tam se domlouvali na něčem protistátním? Víte, kdyby toto bylo k dispozici hned po válce, i taková Milada Horáková mohla žít - prostě by se jí zabránilo, aby si o tom, že se jí ty nové poměry začínají eklovat, bavila s kdekým, a nemuselo to tak daleko dojít. Prostě a spravedlivě řečeno - je to pro naše dobro. Slušný člověk chodí do práce a z práce a možná tak ještě na hřbitov zapálit svíčku, a pak je doma a nikde zbytečně nebloncá. Zato podezřelé živly se potulují ledaskde. Svoboda tomu říkají..... no myslím, že to jejich potulování a scházení se a diskutování k ničemu dobré není, viz ten Milion chvilek, rozkol ve společnosti to vyvolává. Komu a k čemu je taková anarchie dobrá? No jen mi to povězte!

3 0
možnosti
VV

Dobrý den , sledování lidí . No když mi zloději vykradli dům , tak policie měla jejich fotky po celé trase kudy jeli , Je to už pět let a díky za šmírování

1 1
možnosti
KT

Jak to ten Kalousek jenom dělá?

2 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 31,56
  • Průměrná čtenost 2710x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik