ZH

když nic jiného, je to seriózně a slušně podloženo, má smysl nad tím uvažovat bez předsudků.

Foto

Na novináře, kteří jsou vždy poplatni aktuálnímu režimu a náladě ve společnosti, je dobré poukázat.

Ale vůbec nechápu, co jste chtěl říci s tím VK. Klause jsem slyšela mockrát odpovídat v tom smyslu, že rozhovory proruským médiím nedává a nedával ani v minulosti, protože ví, že by to zneužili a překroutili. Mluví zcela jasně o tom, že Putinův režim má svoji propagandu. To nic nemění na tom, že se mu nelíbí cenzura v ČR a v EU. Nerozumím tomu, co jste chtěl naznačit v tomto případě.

Přijde mi dost škoda házet všechny do jednoho pytle. At je Klaus jaký je (nemusím s ním ve všem souhlasit a chyby taky udělal), je poměrně dost konzistentní a moc nikoho nikdy neposlouchal, nemá tu náturu.

Škoda.

LB

Je možné, že Klaus se ohledně "proruských médií" takto vyjádřil. Nevím o tom, ale možné to je.

Nicméně poté, co tedy, jak bylo sděleno jeho spolupracovníkem, odpovídal "proruskému médiu", pak bych právě v duchu Vašeho sdělení očekával, že sdělí, zda a jak bylo jeho vyjádření zneužito a překrouceno. Neučinil tak. Proto předpokládám, že ono "proruské médium" s ním provedlo standardní rozhovor. Nevyžaduje-li autorizace rozhovorů, je to jeho věc. Ale ať tedy na jedné straně nehájí svobodu slova a na druhé straně se neomlouvá, že to, co by řekl kterémukoli "hodnému" médiu náhodou řekl médiu špatnému. Nebo si vybírá, co komu řekne? Neměl by vždy hovořit stejně a neměl by naopak pro své přesvědčení o svobodě slova být rád, že web, který je propagandistický, udělal rozhovor i s ním, publikoval ho v nepřekroucené podobě a tedy by Klaus mohl být hrdý, že se mezi tou proruskou propagandou objeví také jeho rozumná slova?

PB

..... minulost Mitrofanova je obecně známa, ale nad "výstřižkem z novin" sem fakt upustil slzu ....... jak sem sa rezchechtal!

EH

Cenzura už od starověku chrání vládnoucí vrstvy před změnou režimu.

Pokud se to vymkne kontrole, jako u popravy Husa, teče krev.

VF

Dobrý den. Veškerá známá historie lidstva, jako nekonečná, krvavá řeka masakrů o zdroje, území, moc a majetky, je současně historií převlékačů kabátů a oportunistických podrazáků všeho druhu. O to víc se v dnešní době, ve zdejší neokoloniální vazalské gubernii, v klanových válkách satrapů o vládní koryta vůbec není čemu divit.

  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik