Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Nojo, elfové. Absolventi všelijakých divných neoborů na divných školách a absolventi vysokých škol života. S jejich kvalifikací mají v podstatě možnost smažit ve fastfoodu hranolky nebo udávat na internetu. Nejsou to chytří lidé, jsou to něco jako svazáci v padesátých letech. Jejich neznalosti nahradí zápal. Spolek myšlenkových EUnuchů a prorežimních hýkalů.

1 1
možnosti
IM

I89v81a42n 84M47i95n46á94ř

1. 5. 2020 12:11

Kult nedotknutelnosti EU je opravdu všudypřítomný. Ta již skutečně není tou unií, do které jsme - s nadšením vstupovali. Obzvláště poválečná generace, ovládaná celý aktivní život komunistickou diktaturou je z jejího - novodobého sociálního levičáctví a vstřícností k pronikání afro-muslimské migrace - nemálo roztrpčena.

Autor ve svém článku zcela reálně odhaluje systém státních institučních nohsledů, kteří sice "rebelii" vůči ní otevřeně nenapadají, ale mají dostatečně účinné prostředky, aby zamezili - její pronikání do médií.

1 1
možnosti
Foto

Velmi zajímavý článek, karma. Domnívám se, že činnost tzv. elfů je nějak spojena se současnou propagandou - těmto lidem se nelíbí, že informační monopol byl narušen snadnou dostupností webového prostoru a tím, že se objevily jiné, alternativní myšlenky a názory, neslučitelné s tím, co uvádějí mainstreamová média. Rozhodli se tedy pod vlajkou jakési svobody a demokracie napadat ne myšlenky, ale přímo jejich nositele - tedy fyzické osoby.

2 0
možnosti
IB

I14v95o 33B81o66u58š24e

1. 5. 2020 1:50

Nojo, tehdy jste to měl jednoduší. Teď musíte myslet sám.

2 0
možnosti
JS

Nevím proč naříkáte. Dnes sice nemáme stranu a vládu, ale máme EU. Takže není žádný problém pochopit co je pravda a co ruský elf. Paní Jourová na to správné pochopení dala asi 5 mil EUR. To je na Vás snad málo?

3 1
možnosti
RW

Jak navrhuje V.K.ml - zákaz politických "neziskovek" (nebo minimálně zákaz jejich financování z veřejných či zahraničních zdrojů.) - jasné průhledné a spravedlivé, nikdo by si nemohl stěžovat, že Rusko či Čína u nás financuje propagandu a p.Drtinová by se nemohla vydávat za "nezávislou" publicisku.

4 1
možnosti
Foto

To myslíte toho Klause který jednu politickou neziskovku vlastní či zastřešuje?

1 2
možnosti
Foto

Výborně napsané - karma. R^

Sám jsem asi před rokem napsal blog ve stejném duchu (i když ne tak kvalitně ozdrojovaný).

5 3
možnosti
JC

"Sám jsem asi před rokem napsal blog ve stejném duchu"

---------------------------------------------------------------------------------

a on tam (ve veřejném prostoru) navzdory všem elfům, iluminátům a Sorošovi stále visí, zázrak!!! halelujá! ;-D

1 0
možnosti
TK

"Za nesprávné myšlení, mluvení či psaní sice již nehrozí kriminál.." Tak to jste trošku zaspal dobu. Pokud se vaše "nesprávné myšlení, mluvení či psaní" bude týkat nějaké chráněné skupiny, nebo nejlepšího světonázoru, pokud za ním nejvyšší státní zástupce Zeman ucítí nějakou "předsudečnou nenávist", tak to velmi snaživě napasuje ne nějaký paragraf v souvislosti s terorizmem, šířením nenávisti či podporou nevhodných skupin. Státní zástupci mají pokyn se na takové "nezorientované" jedince zaměřit, tak si raději dávejte pozor, co píšete. Dnes už vás odsoudí za větu o padlých vojácích v Afghánistánu "Dobře jim tak, neměli tam co dělat.", zítra třeba za přísloví "Poturčenec horší Turka.".. :-/

:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/zalobci-skoleni-hate-crime/r~f3f9c9a049a411ea9d020cc47ab5f122/

7 1
možnosti
IM

I36v84a34n 96M61i69n80á35ř

1. 5. 2020 10:41

S Vaším názorem, pane Kuchaři, naprosto souhlasím.Zcela nepřijatelná je třeba i jakákoli kritika - zdravé a práceschopné části nedotknutelného etnika, parazitující na sociálních dávkách.

0 0
možnosti
JR

J13a60n 14R62y80c71h96l52i77k

30. 4. 2020 12:06

Cenzuru a ostrakizaci režimem a stranou nahradila cenzura a ostrakizace produkovaná neziskovkami a pod jejich tlakem i soukromými firmami - viz cenzuru, shadowbanning a rušení účtů na facebooku, na twitteru, na patreonu a nakonec i v bance (USA), pokud nemáte ty správné progresivní názory. A odtud (od spolků a neziskovek) se tento přístup dostává zpět do rukou státní moci ve formě policie zkoumající vaše myšlení (GB) a zákonů trestajících vyřčený názor nebo používání nesprávného zájmena. Levici jde vždycky nakonec o moc, jaký vehikl k tomu použije, je víceméně jedno.

6 2
možnosti
JC

A) Často zkrátka musíme vystačit s vlastním rozumem, vzděláním a životní zkušeností, abychom se rozhodli, čemu věřit a čemu ne.

B) Já osobně ze sebe ale nenechám dělat blbce výkřiky o snahách "zachovat demokratickou společnost"

--------------------------------------

absolutně nechápu, v čem je (máte) tedy problém?

vy tu na jedné straně řešíte činnost elfů, na druhé straně logicky z vašeho textu (A) vyplývá, že snad toužíte po nějakých "superobjektivních" informacích, u kterých nebudete muset používat rozum, vzdělání a životní zkušenost. zajímavé...

a jen tak na okraj. nic jako ZCELA OBJEKTIVNÍ informace neexistuje a NIKDY existovat nebude.

2 1
možnosti
JR

J80a67n 30R25y81c53h84l27i81k

30. 4. 2020 13:12

Mně připadá, že pánovi nevadí, že elfové mají jiný názor, ale že se snaží mocí prosadit, aby ostatní akceptovali jejich názor jako jediný správný. A taky mi připadá, že autorovi stačí, když si bude moci sám vybírat, co bude považovat za pravdivé, jen nechce cenzuru. To není volání po superobjektivním názoru.

Mimochodem, tohle volání v současném světě slyšíme většinou zleva, a ty akceptované zdroje jsou často zrovna ty, které prokazatelně a záměrně šíří fake-news, jinými slovy lžou. Na youtube třeba tyhle "autoritativní" zdroje mohou mluvit o současné pandemii bez problémů, ale ty neautoritativní zdroje, které mají informace stejné nebo přesnější, jsou za stejné téma sankcionovány například automatickou demonetizací.

2 2
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 30,00
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik