Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Pane autore - nic než obvyklé kecy proti ČT a Dvořákovi, které by se daly shrnout do následujících pár vět:

"ČT je zločinecká banda, která si dovoluje někdy zveřejňovat přešlapy či lumpárny našich dvou nejvyšších vládců. A to je třeba těmto neposlušným darebákům zatrhnout tím, že vyměníme vedení za poslušné panáky typu Kašpárka z tv Burranov, anebo ještě lépe, zničíme ji tak, že ji zprivatizujeme za pár šupů přátelům. A k tomuto účelu různí pochlebovači a slouhové číhají,vyhrabávají, manipulují a zveličují všechny počiny vedení ČT..."

7 9
možnosti
VM

Pane Burgete, pozdě. Toto "senzační odhalení" přinesl již Aeronet, a daleko úderněji. Příště přidat.

5 5
možnosti
LB

Pane Mašku, je mi úplně fuk, kdo dříve toto "senzační odhalení" přinesl. Ikdyby to byl baron Prášil, jsou to relevantní fakta, která jste jako jeden z mnoha nedokázal nijak rozporovat.

8 4
možnosti
MV

evidetne mate opravdu male vedomosti (povedomi) o renome teto galerie. vzdy byla tou vyhledavanejsi a jeji kuratori vzdy (i bez standardnich reportazi z kultury v kteremkoliv mediu) vedeli, ktereho fotografa v jejich prostorach predstavit.

jenze...jenze ted uspesnej chlap galerii vlastni a shodou okolnosti je reditelem CT, ktere Vy nemuzete temer prijit na jmeno a tak se Vam jmeno majitele hodí k tomu, abyste na galerii lehce uplivnul, protoze o ni sla zminka v CT

6 19
možnosti
LB

Pane Valíčku, renomé té galerie je zcela irelevantní a "neplivu" na galerii, nýbrž jsem rozhořčen tím, co naopak právě relevantní je: Vlastnickým vztahem paní ředitelové a pana ředitele ČT ke galerii a skutečností, že je galerie na ČT propagována.

27 4
možnosti
LH

Je ovšem nutno přiznat, že ČT ještě větší reklamu dělá a setrvale Babišovic Čapímu hnízdu, tak co?

1 9
možnosti
Foto

Vy jste opavdu komedianti i s tím Veselým.;-D

To jako o Výstavě Vana má ČT informovat ve stylu v jisté nejmenované galerii má výstavu Fotograv Vano?

Je to absurdní, to co je v tom sestřihu není reklama, ale prostě jen obyčejné zpravodajství.

8 17
možnosti
LB

Absurdní je pan Polický, kterému nevadí, že si prostřednictvím veřejnoprávní televize z peněz koncesionářů pan ředitel nahání zákazníky do vlastní galerie.

19 4
možnosti
Foto

J59a59n 51P36e93c63h93a

4. 3. 2020 12:56

Je to diskutabilní. LGP je galerie, která pořádá špičkové výstavy. ČT informuje o tisících kulturních akcí, tak proč by neměla informovat i o LGP? Otázkou je, zda je tato galerie ve vysílání ČT nějak zvlášť protěžována na úkor jiných. Pak by to byl opravdu velký problém a pan ředitel by z toho měl vyvodit odpovědnost. Ale to by musel posoudit někdo nestranný, z toho sestřihu se to poznat nedá.

12 2
možnosti
EH

Otázka je, jestli byla galerie špičková před ČT nebo až po ní. Stejně jako peníze dělají peníze, tak sláva dělá slávu (a peníze).

3 2
možnosti
TT

Leica Gallery Prague je špičková galerie, které se pravidelně daří organizovat výstavy významných autorů.

Každý, kdo o fotografii alespoň zavadil, ví, kdo je Míla Dubská, takže jste s panem Veselým objevili nový světadíl.

Česká televize by neměla informavat v kulturním zpravodajství o výstavách Antonína Kratochvíla nebo Wolfganga Wesenera? Stajně tak informovali o výstavě Salgada v Letohrádku královny Anny nebo informují o dění třeba v Domě fotografie. A kde by měl být rozhovor Marka Ebena, když má autor výstavu v Leica Gallery?

Zarazilo by mě pravdelné informování o dění v Leica Gallery Bangkok, ale u LGP mě, překvapuje, že to někoho překvapuje.

P.S.: V prodejní galerii se fotky i prodávají, ta informace ve zpravodajství je spíše úsměvná, ale tím se LGP nijak netají (dodnes jsem si myslel, že každý, kdo chce napsat něco, i okrajového, o fotografii, o tom ví. Vyvedl jste mě z omylu)

Pokud se vám celá situace nezdá, je to v pořádku, přestante být okopávačem kotníků a podejte podnět Radě a rozmázněte to, je to vaše právo občana.

6 3
možnosti
LB

Vy odmítáte pochopit podstatnou věc: Bylo by to zcela v pořádku, kdyby se tím nedělala reklama na firmu paní ředitelové a pana ředitele.

Z ČT slyšíme tolikrát výkřiky o střetu zájmů kde koho, pokud se někomu na ČT něco nelíbí, tak je hned obviňován z útoku na nezávislost médií a přitom na tu nezávislost útočí svými aktivitami přímo pan generální ředitel.

Pan ředitel si prostě musí vybrat: Buď bude ředitelem ČT, nebo bude provozovat Galerii a potom ať je ta Galerie prezentována třeba v každých druhých událostech v kultuře. Takto je ve střetu zájmů a v něm být ve své funkci prostě nesmí.

A nebojte se, podněty jistě budou podány osobami zvučnějších jmen, než je moje maličkost.

13 4
možnosti
PS

Tak na ČT jsem se dozvěděl že rusáci neosvobodili Osvětim jen tam vstoupili...

Na ČT jsem se dozvěděl že legální držitelé zbraní páchají 6x více trestných činů než pachatelé kteří mají zbraň nelegální......

Další fake news z dílny ČT kde prý vedení školy zakázalo klást otázky Babišovy ohledně ptačího hnízda...

Bývalí premiér, volba prezidenta USA a ústav nezávislé žurnalistiky je jen třešnička na dortu....

Pak si ale vzpomenu že ČT nemůže být objektivní pokud má určen nějaký úhel pohledu a přestanu se rozčilovat:

Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení. Česká televize se na to nesmí­ dí­vat tak, jako kdyby byla součástí­ současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie"

Michal Jankovec, člen rady ČT

18 4
možnosti
Foto

A to si pusťte poslední Newsroom, měli by ho přejmenovat na Vysílání z (a pro) pomocné školy.

10 1
možnosti
ZZ

aji kdyby, myslíte, že to pomatencům, hájícím dvoraka ve funkci vadí? naposledy se děsil končícího funkčního období dvoraka v roce 2023 hloupý minar

6 4
možnosti
Foto

Kodex považuji za naprosto správný a jeho dodržování by mělo být vymáháno.... na všech úrovních.

Např. obdobně premiérem počínaje.

12 1
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik