Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Blog plný nepohodlných názorů. Plně s vámi souhlasím, petici jsem také podepsal. Zdůvodnila vám administrace, co přesně jste porušil? Jinak, včera na CNN Prima cca ve 21 hod. mluvil Daniel Vávra s eurokokomisařkou Jourovou. Jsem jediný, komu přišlo, že ta ženská neví? která bije?

0 0
možnosti
LB

Administrací blogu na Idnes mi bylo řečeno, že tento blog porušuje Kodex blogera a proto bude zveřejněn jen na mém osobním profilu.

Podle mého názoru jsem se žádného porušení Kodexu nedopustil, avšak můj názor je irelevantní z hlediska pravidel, která jsem se jako bloger zavázal dodržovat na tomto webu. Relevantní je zde názor administrace, a je to administrace blogu na Idnes, která vykládá pravidla, která si stanovila.

Tak či onak, tento blogový příspěvek přece jen v jisté podobě existuje. Jsem tedy rád alespoň za tuto skutečnost. Bez ohledu na tyto okolnosti si stojím za vším, co jsem v tomto blogovém příspěvku napsal.

2 0
možnosti
MP

Pro jistotu cenzurovano administratory stazenim z hlavni strany, ze? Karma!R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 31,56
  • Průměrná čtenost 2710x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik