Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

"Na teroristické útoky si musíme zvykat" -- Karel Schwarzenberg

0 0
možnosti
TT

přes to, že --> přestože ;-)

Jinak: R^R^

0 0
možnosti
JT

J89i38r55i 30T56i52c76h80y

7. 1. 2020 16:52

Takove lidi to vitame, umoznujeme jim stavet mesity, aby hlasali svou nenavistnou ideologii, hajime jejich "svobodu vyznani".

Islam je neslucitelny s demokratickou spolecnosti a zadni vyznavaci islamu by nemeli byt vpusteni do demokratickych statu.

10 1
možnosti
MK

Neexistuje žádná uznávaná doktrina, která by umožňovala muslimům v Evropě, vyloučit ze své víry návody k nenávisti a k násilí. Ti, co toto neuznávají, neuznávají část svatých islámských textů a dá se o nich říci, že jsou špatnými muslimy. Jediný omluvný pohled na takové je, že jsou "načekané" - tedy pátá kolona.

U nás s tím souvisí neoprávněně udělená registrace ÚMO, když m.j. v povinných přístupových materiálech uvádí jako cíl: "žít dle muslimských zásad". A jaké to jsou tyto zásady? Zcela jistě v rozporu s demokratickými pravidly zakotvené v zákonech.

Sám Mohamed ty "umírněné" odsoudil slovy:"Kdo nevstoupí na boží stezku, zemře jako pokrytec." V islámské terminologii mnohem tvrdší odsouzení, než jak ten pojen známe dnes. Z tohoto pohledu lze konstatovat, že Sámer Shehade se choval jako správný muslim a neuhýbá ze své víry ani před soudem.

Při této příležitosti si dovolím vzpomenout na vyjádření muslimky Červenkové, která organizovala (samozřejmě se sluníčky) před pár lety demonstraci za přijímání migrantů - samozřejmě z více jak 90% muslimských. Na dotaz na k násilí vyzývající verše, odpověděla: "Respektuji, že tam jsou, ale neuplatňuji je." Tedy odpověď hodná diplomata.

Kdy už konečně se dá vedle sebe na stůl islámská ideologie a evropské, potažmo české právo, dle kterého se demokratická společnost řídí??? Je více než zřejmé (i dle konkrétní činů), že islám do Evropy nepatří a jen ... mám na jazyku řadu vulgarit... hloupé vedení EU nechává dveře stále otevřené. Konspiraci moc neuznávám, ale tolik hloupých lidí pohromadě signalizuje spíše záměr - každé jiné vysvětlení je vstupenkou na psychiatrii.

12 1
možnosti
PJ

Ještě do diskuze, muslim je jenom muslim. Kecy o islamistech jsou stejné kecy jako o "bratrské pomoci" v r. 68!

3 0
možnosti
ML

Islamisti sú niečo, ako "nacististi"...

2 0
možnosti
PJ

Karma. Pro mě už je děsivé, že existuje něco jako pražský imán!

Ty desetitisíce našich sousedů co položili, od 16. století, život v boji za Evropskou civilizaci, se musí v hrobě obracet! ;-€

15 1
možnosti
MM

Výborně napsané, karma R^

5 1
možnosti
SM

Áno, pýtať by sme sa všetci mali. Ale už za otázky tohto typu začnú okamžite vrieskať politici i aktivisti z politických neZiskoviek a obviňujú nás z rasizmu, fašizmu, nacizmu, rasizmu, neznášanlivosti, xenofóbie, nacionalizmu, etc. Oni nie sú schopní diskusie. Rozhodli sa, že práve multimuslikulti je to pravé a neuhnú ani o milimeter. Odmietajú vidieť varovné signály i skutočné trampoty, oštaru i tragédie v dôsledku slepej uličky multikulturalizmu. Oni to prosto musia doviesť až k tej priepasti. Spolu so zelenými a genderizmom. Vám karma, samozrejme.

10 1
možnosti
PB

Muslimský duchovní neradostně sděluje, že muslimové jsou líní a tak trochu i hloupí.

https://www.youtube.com/watch?v=CIYJXcCT_Uk

3 0
možnosti
MK

My jsme národ, který nepracuje. Jak se můžeme rozvíjet, když nic neděláme? A když ano, tak blbě! Říkáme, klídek, potom, potom. Ale prorok a Alláh nám přikázali dělat vše důkladně. Dokonale a profesionálně. Profesionalita musí být ve všem. Když vraždíš, tak pořádně, když zotročuješ, tak důkladně. Vždy, když zabíjíš, musíš to dělat dobře!“

Zdroj: https://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=477263

;-D

4 1
možnosti
MK

Vzpomínám si, jak česká média citovala Shehadeha ohledně jeho vyjádření o islámu.

Muslimové žijící na Západě si podle něj dobře uvědomují, že nežijí v muslimském státě, a snaží se tam žít v klidu, míru a pokoji. „Říkám sám za sebe a za islám – nikoliv za všechny muslimy, protože nemám právo hovořit za všechny – že islám odsuzuje všechny teroristické činy, ať už je páchají muslimové, nebo jsou páchány na muslimech,“ konstatuje.

Konkrétně například v Praze zná většina muslimů pouze Islámskou nadaci. Nevědí, že existuje nějaká Muslimská obec, jaký je rozdíl mezi obcí a nadací, a vůbec nevědí, že existuje nějaká Muslimská unie. Představitelé těchto institucí, často zcela nevzdělaní v islámu, jsou mezi muslimy neznámí. „Když chcete do médií někoho, kdo bude mluvit jménem muslimů, musíte si najít člověka, který je vzdělaný v islámu, má u běžných muslimů autoritu a respektují ho jako člověka, který může mluvit jejich jménem,“ doporučuje Shehadeh.

https://www.forum24.cz/video-prazsky-vyzyva-cechy-nechovejte-se-k-muslimum-jako-k-nepratelum-a-oni-vam-nebudou-neprateli/

3 0
možnosti
JH

J47a49k84u39b 22H41o64z87a

7. 1. 2020 15:10

Výborný byl také Mohamed Abbas, samozvaný šéf Muslimské unie. Co slovo, to perla. ;-)

4 0
možnosti