Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Odporný hnus....

0 0
možnosti
PB

Přes veškerou snahu USA a vůbec severoatlantických a západoevropských politiků a generálů Rusko stále na Ukrajinu neútočí.

Zdroj: https://burget.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=782858

Přesně potud jsem to dočetl.

Těch 6 000 (a víc) mrtvých vám právě tleská.

4 1
možnosti
LB

Ukrajinská občanská válka je tragédie, nicméně je to ukrajinský problém. Rusko vyslalo své pololegální vojenské jednotky k podpoře jedné ze dvou znepřátelených stran, jejich oběti přesně neznáme a už vůbec nevíme, jaké by byly oběti bez jejich účasti. USA vysílá za stejným účelem vojenské jednotky do různých koutů světa celé desetiletí a jen slepí nevidí jejich oběti. Ne, ani ze strany Ruska, ani ze strany USA to není v pořádku, je to svinstvo v rámci mocenského boje. Já to neobhajuji, pouze ironicky ukazuji, že vinit za spáchané zločiny pouze jednu z těch zemí je tupá demagogie a pokrytectví.

1 4
možnosti
JT

J15i57r59i 23T69i56c59h22y

5. 2. 2022 15:59

Kdyz se divam dole v diskuzi na nescetne vylevy toho Abelovskeho, musim se dotazat, zda by nemela byt mez na pocet prispevku.

1 1
možnosti
Foto

;-D ... víte, pane Tichy ... píšete to pod článkem přívržence strany (lhářů), která obstrukcemi znemožňuje jednání sněmovny - neměli by vládní politici omezit počet vystoupení a možná i jejich délku? Jak by se to asi líbilo vám i onomu človíčku, co sesmoli tento jasně utrhačný pamflet? :-P

0 0
možnosti
KP

R^R^ blbost nemá hranice.

2 2
možnosti
Foto

Dobrý den, pokud Vám uniká rozdíl mezi terorem který Čína provádí jako stát na určitých skupinách vlastních obyvatel a domácí politikou USA asi těžko lze polemizovat. Lze Vás jen konejšit, ať se zlého světa nebojíte.

6 1
možnosti
Foto

Karma. A k tomu zaměstnanci ČT Jakubu Železném? To jeh vzrušené televizní zpravodajství, a neustálé připomínání co je ta Čína vlastně zač, působí asi tak, jakoby se v České televizi neustále připomínalo, že "teď bude moderovat Jakub Železný, a to je, vážení diváci, ten pán, co rád holduje alkoholu, několikrát se díkybohu z toho nejhoršího již dostal, jo, a jeho otec Vladimír Ž., někdejší zakladatel a majitel TV Novy, svým neprozřetelným podnikáním připravil český stát 10 miliard korun... Co by nato Jakub Železný říkal? O Čně se to přece obecně ví - zrovna takˇ, jako o něm. Rv.

9 2
možnosti
MK

Karma. Dobrý popis situace.

6 0
možnosti
Foto

;-D ... hm, to vypadá, jako když pejsek s kočičkou vařili dort - a taky to tak chutná;-)

2 10
možnosti
LB

Naštěstí měli pejsek s kočičkou ze svého vaření dobrý pocit a špatně se udělalo až tomu velkému zlému psovi, který jim to sežral.

Děkuji za návštěvu mého blogu a přeji příjemné trávení.

7 0
možnosti
JK

Děkuji Vám za souhrn! R^R^R^

5 0
možnosti
PB

..... aby ti rodilí, normální Norové, tem Ivanům za ten útok nakonec neděkovali;-D

0 0
možnosti
IB

I26v52o 95B22o81u23š68e

5. 2. 2022 9:49

To jsou právě rodilí Norové, co to používají. Nerodilí obvykle, stejně jako vy, tuhle čistě gramatickou kategorii nechápou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 31,02
  • Průměrná čtenost 2700x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik