Diskuse

Okvěták

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J56a48n20a 86M68a66j27o37v13á

29. 9. 2016 16:10

Obalování je otrava, dobře jste to udělala R^

0 0
možnosti
Foto

A73l61e69š 17P41r93a64g49e95r

29. 9. 2016 15:28

chytré obrázky, prostě fakt dobré R^

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem si vizuelně pěkně pošmákl R^

Doufám, že příště bude něco o kurkovém salátu :-)

3 0
možnosti
FV

Parádní ilustrace. R^

Zkuste to s vajíškem "na mozeček".

1 0
možnosti
MJ

Tak květák... Od Vás chutná i připálený... vy nám to totiž umíte pěkně naservírovat.:-)

1 0
možnosti
AB

díky, musela jsem se z toho vaření vypsat ;-D

0 0
možnosti

Anno, mezi kasoodchodem, a pánvosmažením chybí fáze hrncovaření slanovodné!:-))))))

Ale ať se Vám daří vše načemspočineruka!:-)))

1 0
možnosti
AB

;-D to je ono, hrncovaření slanovodné :-)R^ díky, snad květák příště bude usmažen správně:)

0 0
možnosti
PV

jeste bych doporucil ten kvetak predem lehce povarit v osolene vode.

1 0
možnosti