Scoop.it je v základní verzi zdarma

Vždy mne oslovují jednoduché věci a tak mne Scoop.it svou jednoduchostí velmi oslovil. Mohl by vás Scoop.it taky oslovit? Co by vám pomohl vyřešit?

Pokud patříte k lidem, kteří by si rádi docela jednoduchým způsobem soustředili v přehledné formě na jedné online platformě články nebo jiné příspěvky z internetu pro své účely i pro účely sdílení s ostatními, pak si Scoop.it také určitě oblíbíte.
Po registraci si nejdříve si vytvoříte záložku, nadefinujete téma, jazyk, klíčová slova a Scoop.it sám prohledá internet a na vámi nadefinované téma a klíčová slova vám nabídne množství článků, příspěvků, fotografií, včetně tweetů na Twitteru, videí na Youtube. Pakliže se vám něco z vyhledaného obsahu zalíbí, můžete si jej vložit do záložky. Jedné záložce neboli tématu se na Scoop.it říká Topic. Ve verzi zdarma si uživatel po registraci do Scoop.it může na svůj profil nadefinovat témat pět. Myslím, že to úplně stačí. Pokud ne, jsou kmáni placené verze, které mají větší možnosti. Hledat můžete i pomocí řetězce klíčových slov zadaných do vyhledávacího pole. Nebo si můžete prohlížet obsah, který soustředí jiní uživatelé a nasdílet si ho na svůj profil. Na platformě se požívá namísto nasdílet pojem "rescooped".

Pokud byste si chtěli jen prohlížet obsah uživatelů, nemusí se registrovat. Ta je nutná jen v případě, kdy budete chtít mít svůj profit a soustřeďovat své vybrané články.

Co tedy za vás Scoop.it vyřeší?

- vyhledá za vás vámi požadovaný obsah na internetu
- nabízí možnost si jej soustředit na vašem profilu pro vás i pro jiné uživatele čí návštěvníky

Co ocení uživatel?

- jednoduchost
- účelnost
- spousty vychytávek v administrativním prostředí

Jak může vypadat výsledek?

Třeba takto: Dřevostavby

Příspěvek publikoval Petr Bujok

Stáhněte si zdarma E-BOOK napsaný autorem

Autor: Petr Bujok | neděle 20.10.2013 10:08 | karma článku: 5,79 | přečteno: 436x
  • Další články autora

Petr Bujok

Miluji ji?

3.10.2016 v 9:25 | Karma: 14,28

Petr Bujok

12 úžasných knih

13.5.2015 v 10:25 | Karma: 9,21

Petr Bujok

Dřevostavba v Prachovských skalách

10.11.2013 v 10:08 | Karma: 8,43

Petr Bujok

Vůně dřeva

7.11.2013 v 8:08 | Karma: 9,06

Petr Bujok

Šumava v plné kráse

5.11.2013 v 8:08 | Karma: 12,76