Diskuse

Podivná válka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AEA

Bohuzel neni zajem o skutecnou spolupraci porazit ISIS. Velikym otaznikem ja jakou roli ve skutecnosti hraje Obama. Byl vychovan jako muslim v Madrase v Indonezii, pak jako pubertak dlouhy leta vychovavan Frankem Davisem >> 

zde>> https://www.youtube.com/watch?v=6jrrnkKmUzo <<

Ta smichanina muslima s komousem to je hruza ktera je asi porad v jeho mysleni a podle vseho i v jeho cinech. Vid ted podepsani dohody s Iranem ktera umozni Iranu ziskat atomovou bombu. Iran se porad chlubi tym ze do 25 let vymaze Izrael z mapy!

Cela ta politika (muslimska) je navedena take na zniceni Evropy  propagovanim multikulturalizmu.

Prosim prectete si  nejnovejsi dodatky o emigrantech do Evropy a pomozte rozsirit protoze noviny to taji>>

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

0 0
možnosti
SN

:-)....Napsal jste to perfektně! Nic se na tomto světě neděje náhodou! Útoku na Irák přecházel pád dvojčat, je právě 14. výročí, což byla také perfektně nachystaná akce!  Je o tom dost článků a jen hlupák, který chodil při fyzice za školu může věřit tomu, že to způsobila dvě hliníková letadla, navíc ovládaná letci, kteří údajně nebyli schopni odstartovat s Cesnou. A jak jsem dneska četl od fundovaného člověka, ta třetí budova zřejmě spadla strachem.R^R^R^

0 1
možnosti
Foto

Spojené státy americké už shodily při více než šesti tisících náletech na pozice Islámského státu (IS) bezmála 17 tisíc bomb. Přitom zabily na 15 tisíc členů islamistické teroristické organizace a 7655 důležitých cílů. Rok trvající ozbrojený konflikt nicméně ukazuje na to, že letecké útoky nepřinášejí kýžený efekt. IS se totiž daří rekrutovat do svých řad nové přívržence z vlastního regionu. Američany vedená koalice získala v první polovině roku 2015 nazpět necelých deset procent území Islámského státu. Také smrt Abu Sayyafa a zatčení jeho ženy Umm v květnu tohoto roku jsou hodnoceny jako velký počin v boji proti ISIS, zejména na finančním poli. Daniel Glaser, náměstek ministra Spojených států pro otázky financování teroristických skupin uvedl, že Islámský stát participuje z prodeje ropy, což mu ročně přináší kolem půl miliardy dolarů. Do toho není zahrnuta další miliarda pocházející z bankovní podpory na jeho území. Američané se pokusili ropnou infrastrukturu zničit, ale ISIS se podařilo rafinérie uchránit.

0 0
možnosti
Foto

Hm, a v první válce v zálivu kuvajtská ropná pole hořela jako fakule za tři dny.

0 0
možnosti
AEA

Tak tydle otazky a kolem najezdu muslimu na Evropu najdete i s dukazy

tady >

http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

1 0
možnosti
Foto

Tak je otázkou, zda útok na Irák a bombardování Libye byly vedeny s tímto úmyslem. Ale bez ohledu na úmysl, dnešní problémy jsou jasným a prokazatelným důsledkem těchto útoků.

3 1
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1414x
Autor se narodil v roce 1956. Často provokuje a šíří nekonformní názory. Má rád chytrá a promyšlená řešení a fungující systémy. Asi proto má značné výhrady k práci naší politické reprezentace a státní správy.

Seznam rubrik