Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Pane Broule

máte hodně jednostranné vidění světových událostí. Netuším zda je to dáno jen vašimi osobními postoji, či jste jen naprostý závislák na tom co vá ́m hustí do hlavy většina "vysoce objektivních medií"v čele s ČT, hlásajících jedině možnou "pravdu", bez ohledu na fakta.

Přisoudil jste generálovi Solejmánímu snad všechny negativní události, které se v oblasti Středního východu staly, jedině snad s vyjímkou vyvraždění neviňatek v Palestině při narození Krista.

Nicméně jste totálně opomněl zásadní roli Solejmáního a jím řízených vojenských složek při poražení ISIL v Iráku a Sýrii, která trvá doposud.

1 0
možnosti
VB

Za bojiště si USA a Irán vybraly Irák. To zase bude migrantů. Ale co, Evropa to zvládne.

0 0
možnosti
Foto

Anos Islamisty a terorisy jepotřeba bojovat, ale je potřeba to dělat legitimně ne jklesnout na jejich úroveň.

To co udělaly USA se v podstatě nijak neliší od toho co dělal Sulejmaní.

PS. obhajoval byste te útok ze strany USA kdyby ho provdli třeba u nás, protože by u nás byl nějaký teriorista na návštěvě?

1 3
možnosti
TT

Jojo, Radi, války se vedou pro splnění modrých dnů. :-P

0 1
možnosti
LC

Kurňa, vy chcete bojovat s islamisty a Brusel posílá palestinským teroristům peníze. Patříme do rodiny demokratických, mírumilovných a hlavně multikulturních států. Tak si to s tím bojem ještě rozmyslete.:-)

4 1
možnosti
Foto

V mezinárodních vztazích je třeba dodržovat civilizované normy chování. Pokud na území US protektorátu v Iráku je zavraýděn protektorátní mocí cizí generál s diplomatickým pasem, tyto normy chování jsou fatálně porušeny, proto se nedivte, že demokraticky smýšlející lidé takovéto teroristické činy odsuzují.

4 8
možnosti
VR

Vy jste u toho byl, že tak jistě víte, že měl diplomatický pas?

Státní návštěva to určitě nebyla, na tu se nejezdí uprostřed noci! Navíc ne na setkání s velitelem protivládních proíránských jednotek!

3 3
možnosti
Foto

I22v19a47n 28M80a29r96e59k

5. 1. 2020 13:28

Naprosto zbytečné obavy pane Broule. Na vlastní oči se ve zdejších debatách můžete přesvědčit, že za monitory PC je, v "palebných pozicích" a neustále v pohotovosti neskutečné množství ke všemu odhodlaných bojovníků . 8-o R^ [>-]

3 5
možnosti
Foto

nesuďte všechny podle sebe

7 0
možnosti
Foto

Mě ani tak nepřekvapuje, že my nechceme bojovat s islamisty. Vždy jsme spíš vyčítali druhým, že nás neochránili. V roce 1939 před Hitlerovými nacisty, v roce 1968 před Brežněvovými komunisty. Sami jsme pro to neudělali nic. Teď jsme to ještě vylepšili. Teď už ani nechceme, aby za nás jiní bojovali. Vám karma.:-)

8 5
možnosti
TT

Hele, já ti - nevykám "ženě", protože počítám na základě zkušeností s fake profilem - připomenu, že se naši předkové za svoji věc bili v obou předchozích válkách a nebyli žádné páté kolečko u vozu. To nevokecáš.

0 0
možnosti