Vaříte Čorbu ? A ochutnali jste jí někdy? Já ano.

Jídlo evropsko-asijské kultury známé především z balkánských zemí. Nezapomenutelná vůně, též díky vaření v kotlíku nebo hliněných hrncích na přímém ohni. Já takový hliněný hrnec mám a vy se pojďte podívat, jak se Čorba připravuje.

 Takové jídlo nevařím každý den, tudíž je to pro mě malý obřad. Zvláště slavím-li narozeniny a sezvu rodinu a příbuzné na sváteční pohoštění. :-)

Líbí se vám video ? Nechcete přijít o žádnou aktualitu na mém YouTube kanálu ?

Videa odebírejte přímo ZDE :

http://www.youtube.com/channel/UC4NMvlS6dOaM-4NTuDTY_fQ

 

Autor: Jaroslava Brokešová | pondělí 8.5.2017 9:11 | karma článku: 13,21 | přečteno: 533x
  • Další články autora

Jaroslava Brokešová

Za Ernestem na kokomac

28.5.2018 v 9:55 | Karma: 5,10

Jaroslava Brokešová

Jako ryba na vodě

25.5.2018 v 9:17 | Karma: 8,34

Jaroslava Brokešová

Život jako lochneska

24.5.2018 v 9:18 | Karma: 7,20