Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Takže v Bílý labuti už později výtahy jezdili bez obsluhy, ano předtím s obsluhou. U Rozvařilů neměli jen dobrá grilovaná kuřata, ale i dobrou držkovku a dobrej chleba k tomu. Chlebíčky byly nej na Bílém kříži, nebo na Václaváku. Pečenej buřt v přepáleným oleji na Pavláku ve stánku u paní Kaprové a naproti byl bufet Jitřenka, kde ty chlebíčky byly taky suprový. No a koktejl jahodovej na Václaváku v čáře, kde chodil filmový Jáchym na topinky. Co se mi tenkrát líbilo byly pochoutky u Odkolků a hlavně prodejny Tempo...kde jste strčil do automatu koruny a tatranka byla vaše, to byl velký pokus o předstih v moderně gastronomie.

A zakončím vzpomínkou na nádraží Těšnov, kde jsem jezdil s tátou k babičce a tam jsem si dával kulatou žemli s máslem a turistickým salámem.....mňam:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

1 0
možnosti
Foto

Díky za reakci Petře. ...ale nepředbíhej, do zmiňovaných lokalit se zcela jestě s tramvají, nebo možná i potom pěšky dostaneme :-) K Rozvařilům jsem si chodila též dávat - než je přesunuli do Labutě plíčky na smetaně. Ty byly vyhlášené :-) ...no škoda, že nahoře je již nedělají- prej kvůli zákazu z EU nebi co. Já si občas plíčky dávám v řeznictví v Zenklový, po Palmovkou, Jsou sice dobré, ale na Rozvařilovi to nemá. Když budeš vědět nějakej typ, kde je mají, dej ho sem. :-) Hezký den. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Pražská tramvajačka, vášnivá cestovatelka, začínající YouTuberka ... no je toho hodně. Ale zkraťme to, jsem prostě Jarka.

A zde je můj nový YouTube kanál. Mrkněte se. https://www.youtube.com/channel/UC4NMvlS6dOaM-4NTuDTY_fQ

 

 

Seznam rubrik