Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

K26a33r45e44l 98D81u45f85e65k

20. 1. 2018 23:45

Hezky zabedněný. Ale zase na druhou stranu neprojedou případní teroristé !!! No a hasiči a sanitky si najmou vrtulník, nebo objedou "půl" Prahy . ;-D;-(

0 0
možnosti
KD

K15a82r43e89l 43D18u73f92e30k

20. 1. 2018 23:50

Stejně se nebude nic dlouho opravovat, nebo jenom provizorně. Prostě, kdyby blbost kvetla, tak tam může být jedno z největších květinářství v Praze. A i voda je nadosah !!! :-P

0 0
možnosti
PK

Jako rozený pražák si dovedu představit chaos a náladu Pražanů, ale myslím,že je to potřeba a bude možná ještě hůře až nakonec třetí generace si to bude užívat.

1 0
možnosti
Foto

Mě se nějak nelíbí to "drátovàní starých hrncú" . Je v plánu postavit spousty dalších navazujících tratí na současnou síť a tenhle "kousek" by byla hračka. A jelikož je to jediné místo, jak propojit dvě městské části, bylo by go řešení na x desítek let. Tady se udělá nějaká rekonstrukce a za čas se zjistí nějaké další závady. Pokud by to bylo jednoduchý, tak se to opravilo už davno. Ale fakt, že se to uzavřelo z důvodů nějaké "obavy" viz. můstek v Troji, mě trochu děsí. Hestli se to nedělá jen z důvodu, aby vyli kompetentní z obliga, pkkud by došlo k nějakému sesuvu, nedej bože - zřícení. Tak mě to připadá a proto na to tímto upozorňuji.

0 0
možnosti
MB

Už jsem zmiňoval, vedle srnčího, máme i společnou dopravu ! Já mnoho času v DPO. I zde mosty, nově postavené a draze vysoutěžené - podobně pak, krásně se vlnící povrch nové dálnice ... Ty mosty zřejmě IHNED nespadnou, nicméně oprava nutná a to znamená Výluka ! Veškeré následná omezení jsou sice proveditelná - nicméně jde o obrovský zásah a další nárok s dopadem na vše ! Změna VJŘ - nasazení busů = řidiči nejsou ..., chaos v dopravě - zmatený lid, cestující ... Jak to u Vás řešíte ? ... Mj., výlukové směny = Totálně neoblíbené , (byť nutné) ... :-)

1 0
možnosti
Foto

No, výlukové směny mě jako řidičce nevadí. Alespoň to není stereotipní ☺ Samozřejmě že lidem se to nelibí, pořád študovat kam co jede.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Pražská tramvajačka, vášnivá cestovatelka, začínající YouTuberka ... no je toho hodně. Ale zkraťme to, jsem prostě Jarka.

A zde je můj nový YouTube kanál. Mrkněte se. https://www.youtube.com/channel/UC4NMvlS6dOaM-4NTuDTY_fQ

 

 

Seznam rubrik