Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

Jen tedy na okraj - chcete-li, najděte si na mém (vedlejším, z hlavního jsem byl pro použití dvou fotek s názvem z internetu a ne se jménem autora, které tam nebylo, vyřazen) blogu: blog.idnes (a mé jméno a příjmení) moje příspěvky: Báječné místo k narození - 221: Londýn,....- 183: Cutty Shark, ...- 176 OH Londýn, ještě tam byl jeden o celém Londýně a návštěvách jeho zajímavostí, ale ten je už zřejmě smazán, srdečné zdravím.

1 0
možnosti
ED

"Mám ráda Bondovky, kdo by je neměl rád?", píše autorka blogu. Jsem to já. Nikdy jsem neviděl, ale ani moji kamarádi s nimiž chodím na pivo, žádnou bondovku. Prostě mne to nezajímá. V ondýně jsem byl několikrát, ale abych musel k MI-5 - to teda ne. Byl jsem (i na OH 2012) na jiných, pro mne důležitějších, místech. Ale někdo má rád holky, jiný vdolky, proti gustu žádný dišputát, že.... Ale to video k cestě za Bondem je docela pěkné. To se povedlo......

1 0
možnosti
Foto

Ono po pravdě, v tomto městě je mnoho zajímavých míst. Byla jsem tam jen na dva dny. Mám v plánu se opět podívat. Pokud budete mít nějaký zajímavý tip k návštěvě,míst které jste navštívil, sem s ním. :-) Děkuji za zhlédnutí videa a přeji hezký den.

0 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Pražská tramvajačka, vášnivá cestovatelka, začínající YouTuberka ... no je toho hodně. Ale zkraťme to, jsem prostě Jarka.

A zde je můj nový YouTube kanál. Mrkněte se. https://www.youtube.com/channel/UC4NMvlS6dOaM-4NTuDTY_fQ

 

 

Seznam rubrik