Diskuse
Jaruščina ďábelská topinka
Děkujeme za pochopení.
J43a74r82o19s37l15a75v12a 13B59r34o88k13e28š70o10v78á
Když jdu do nějaké klasické hospody, tak si dám klasickej smažák.
Nevím co je na smažáku podřadného, smažený sýr miluji.
A také už vím, kam na něj zajet. Když se každý rok vracím autem z Montenegra a mám za sebou štreku skoro 1500 km, tradičně se zastavuji v jedné hospůdce v Hustopečích - dělají tam smažák z Goudy - a to je něco :-)
Navíc po těch balkánskejch pećenjara Čudesa od Mesa janjetinách ( skopové také miluji) , kebabech, pljeskavicach .....giricach .... , se na ten náš českej smažák opravdu těším :-)
H59a38n70a 97V10l64k97o94v88á
Nechápu příspěvky v diskusi - většina hospod v nedávné minulosti a spousta hospod dodnes to nabízí pod názvy od Katova šlehu po Ďábelskou podešev.
Evidentně to má v ČR své příznivce i tradici, kterou ani pan Pohlreich nezmění....(Mimochodem, koupila jsem si jeho kuchařku do sbírky a zdá se mi to velké předražené nic moc....)
Zdenda už je za zenitem, nicméně snobové jedou v jeho stopách.
M40a47r71i93e 59Š52í27p91k49o97v28á
Tak to je fakt síla! A už tu hrůzu někdo přežil?:-D
A78l86e85š 65P72r49a48g85e82r
Vždycky když vidím něco podobného, přijde na mě hrozná deka, proč mi to ty lidi dělají?
J36a87n60a 73M48a47j71o79v97á
Každému co jeho jest, Aleši, ono je to tak v pořádku....fajn je nemuset :-)
- Počet článků 197
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 651x
A zde je můj nový YouTube kanál. Mrkněte se. https://www.youtube.com/channel/UC4NMvlS6dOaM-4NTuDTY_fQ