Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Markéta

7. 1. 2008 13:48
Keci keci keci

mám pocit že tu řešíš takové pí*oviny a možná kdyby jsi si našla pořádnou práci a nechtěla na sebe pořád jen upozorňovat tak by jsi neměla dluhy a lidi by tě brali za normálního člověka, ale když čtu tady ty kraviny co píšeš tak si řikám že ta tvoje operace byla jen o tom aby jsi se mohla na veřejnosti prezentovat jako dutá kráva. :-©(Y)

0 0
možnosti

Jaroslava Brokešová

3. 1. 2008 18:18
Zajímavá myšlenka

Vidíte, to je zajímavá myšlenka. Ještě že jsem tak vysoká. Taková vysoká trpaslice.

Byla jsem před lety na Kypru, podívat se v klášteře v horách. Samozřejmě jsem si tam vše natáčela až do chvíle, než mě jeden pravoslavný mnich vyhodil. "źe prý jim to bere duši".  A pak dodal, že za 10 USD by jim to tu duši vrátilo.

Možná také dobrý příklad. Vydělávat balík na své osobnosti, tak nad tím mávnu rukou. Budu se muset snažit , aby tomu tak bylo.

Také příklad.

0 0
možnosti

Jaroslava Brokešová

3. 1. 2008 5:36
reakce

Promiňte Víťo, ale řeší. Řeší to ten, koho se to týká. Možná, že by neškodilo, dostat se do určité situace. Pak budete mluvit jinak.

Diskuze by se měli kontrolovat a né léta archivovat. v těchto je mé jméno a na ně¨j jsem hrdá. ať už v mužském nebo ženském rodě. Nikdo nemá právo si ho beztrestně brát do úst.

0 0
možnosti

Vita Kubanek

3. 1. 2008 11:04
Re: reakce

Diskuze se mě osobně týkala nesčetněkrát, tím, že na to reagujete tímto způsobem se dostáváte na stejnou úroveň diskutéra, který akorát používá jiné prostředky.

Jak říká Jerzy Lec: "Nezlobte se na trpaslíky, že vás kopou do noh - oni výš nedosáhnou." Vy se na ně zlobíte a stáváte se sama trpaslíkem.

0 0
možnosti
VK

Vita Kubanek

2. 1. 2008 20:15
Internetová diskuze

Zařáží mě hlavně fakt, že někdo podobné věci ještě řeší a nenechá diskutující hlupáky hrát si na internetovém písečku vyššího sebevědomí, kde se můžou stát studovánými soudci za 500 Kč měsíčně.

0 0
možnosti