Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obecne nas k lasce k romum uci lide, kteri je znaji akorat z pravdolaskarskych zprav... VUBEC nemaji poneti, jake je peklo mit gheti i treba 3 km od bydliste, nebojednoho mit za souseda...Rv;-O

0 1
možnosti
VS

8-o...to je tak pitomy... 

Chodi se starsim klukem, vyklube se z nej magor. Pouceni? Nechodit se starsima klukama. BingoR^

0 1
možnosti
Foto

rád je obecně nemám, ale asi tři považuji za přátele...jsem rasista?

0 0
možnosti
TH

To chovani je jen u Romu?  Vzdyt je hazite jako celek do jednoho pytle. Takhle se chova muz-blbec, jedno odkud.

2 0
možnosti
DK

Takove chovani je pro ne proste typicke, najdou se výjimky, ale porad jsou to jen výjimky...

0 1
možnosti
MM

Jen ve zkratce. Po II. světové válce v Česku zbylo necelých sto cikánů ze 17000. Po té do Česka cikáni přišli ze Slovenska a Olaši z Maďarska. Tyto dvě skupiny se nemají v lásce. Třetí skupinu cikánů tvoří míšenci a ty neuznává ani jedna ze dvou skupin cikánů, protože míšencům vyčítá, že cikáni nejsou. Typickým rysem všech cikánů je čorování, česky krádeže, v kterých vynikají Olaši. U dříve narozených cikánů násilí ke svým ženám, byl normální jev. Z toho období koluje výčitka cikánské manželky: "Dežo, ty máš inů, už si mne 14 dní nezbil." Takže násilí ve vztazích mezi mužem a ženou u cikánu dále funguje, ale je více skryto.

1 0
možnosti
MP

Rvačky v hospodě jsou běžnou záležitostí. Ale odejde-li tlupa cikánů a přinesou si mačety a dělají masakry, co to podle vás je? Viděl jsem sám na vlastní oči, jak u brněnského soudu podřezal jeden cikán druhého. To je u nich běžné!

0 2
možnosti
KV

... 8-o ... až tak?

1 0
možnosti
Foto

Vy víte, že nemáte "házet všechny do jednoho pytle," ale právě jste to udělala.

3 3
možnosti
AK

XZrovna Vy zavřete ústa, protože nevíte o soužití a Romech nic.... Jen hloupě žvaníte z pohodlí křesla svého bytu umístěného v klidné čtvrti;-€;-€;-€

0 1
možnosti
MP

Pane Polický, zkuste jím kolem tlupy cikánů a držte v ruce peněženku a cigarety. Až vás požádají o cigaretu, řekněte, že jim cigaretu nedáte. Pak teprve poznáte, co je to cikán. Doporučuji film Bastardi. Syrová realita, jak školáci mlátí vychovatele a sprostě jim nadávají. Za deset let v nemocnici s nimi mám ty nejhorší zkušenosti.

4 2
možnosti
Foto

S rasistou diskuze nemá cenu

Rasista je podle mě ta nejhorší spodina společnostiRv

2 8
možnosti
MP

Jenomže z "bílých" tako jako v ostatních státech, krade dejme tomu 5%, ale u cikánů je to 99,5%. A to jsem přehnal, půl procenta poctivých.

2 3
možnosti
Foto

Telegraficky: Je jí kolem 20, pracuje v jednom prestižním hotelu, nádherná, atraktivní blondýna. Známe se pár let od vidění. Běloška. Chodí s Romem. Jednou s ním jela autobusem, v němž jsem seděl i já. Konečná zastávka byla stejná. Vedle mě bylo místo, přisedla a do dalšího města jsme si povídali. Jako vždycky, kdy jela sama tím směrem k sestře. Rom seděl opodál. Ve zmíněném  městě víc lidí vystoupilo, sedadlo vedle něj zůstalo prázdné. Majetnickým hlasem ji vyzval, aby šla k němu. Projevila odvahu: odmítla. S argumentem, že si povidáme.  Do cíle zbývalo několik km, začal dělat scénu. Zatím jen verbální. Řekl jsem jí, ať raději jde k němu. Poslechla, aby se jí dostalo v dosti zaplněném busu neuvěřitelného ponížení. Nadávky, výhrůžky typu co to mělo znamenat, ještě jednou a uvidíš, to bylo naposledy. Seřval ji jak malou holku. Dívka, která v mých očích vypadá jako princezna - a on se k ní chová jako k otrokyni. A to spolu jenom chodí. Bylo mi trapně i za něj.Nechci tento zážitek dál  analyzovat, jen jsem chtěl popsat, co jsem nedávno osobně zažil. Ostatní je na čtenářích.

5 1
možnosti
Foto

vy neznáte žárlivé "bílé"?8-o

3 2
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2214x
Knížky, jídlo, přemýšlení, dokumenty, vaření, pečení, čaj, turistika a další a další .. :-)

Seznam rubrik